Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Alkoholhandläggare

Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har******invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda.

Tomelilla kommun har som uppdrag att samordna tjänstemannaorganisationen för Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla och Ystad kommuner med tillstånd och tillsyn enligt alkohollagen.

Arbetsuppgifter

Alkoholhandläggaren svarar för handläggningen av ansökningar om tillstånd att servera alkoholhaltiga drycker samt ha tillsyn över att servering sker enligt lag och meddelat tillstånd. 
I tjänsten ingår att arbeta förebyggande med utbildning och information till restaurangnäringen. 
Du kommer som alkoholhandläggare att samarbeta med sökande och tillståndshavare, samt med andra myndigheter såsom skatteverket, polisen, räddningstjänsten, länsstyrelsen, kronofogden, kommunala förvaltningar m.fl. 
En del arbetsuppgifter, exempelvis praktiskt tillsynsarbete och vissa utbildningsinsatser, kommer att behöva utföras utanför normal kontorstid på kvällar och helger.

Kvalifikationer

Högskolestudier inom exempelvis ekonomi eller/och juridik eller/och miljö o hälsoskydd eller annan av arbetsgivaren bedömd adekvat utbildning. 
Du skall ha kunskaper om alkohollagstiftningen, förmåga att arbeta självständigt, kunna ta eget ansvar och ha mycket god förmåga att samarbeta och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. 
Arbetslivserfarenhet från myndighetsutövning, utrednings- och tillsynsarbete ses som särskilt meriterande. 

Rollen som alkoholhandläggare är ett självständigt arbete som fordrar integritet och ett etiskt förhållningssätt. Arbetet ställer krav på god kommunikativ förmåga, ödmjukhet och vi förutsätter att Du har ett stort intresse för omvärldsbevakning inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Krav på B-körkort. 

Erfarenhet krävs. Erfarenhet av alkoholhandläggning är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Tillsyndarbete utförs ibland på helger och kväll/natt. 
Tillträde: Enligt överskommelse
Antal platser: 1

Övrigt

I denna rekrytering undanber vi oss all kontakt av rekryteringsbolag, annonsförsäljning eller dylikt.

Frågor kring tjänsten

Marina Hansson, Kultur- o Fritidschef
Telefon: ******

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 
Telefon: ******

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast******

Arbetsgivarens referensnummer A260093 - 2016

Skriv ut

Arbetsgivare

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1747758

Kategori

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb