Navigation


Klicka här för att se jobb inom din yrkeskategori.

Skadereglerare

Vi söker dig som ska handlägga och reglera rättskyddsärenden samt ansvars- och egendomsskador. Du kommer att ingå i gruppen för privat- och företagsskador som består av fem personer.

Arbetet som skadereglerare är utmanande och variationsrikt och innebär många kontakter med våra kunder via telefon, mejl och personliga besök. Du vill hjälpa våra kunder på ett enkelt och smidigt sätt. Arbetet kräver att du har utrednings- och förhandlingsvana, förmåga att fatta snabba och korrekta beslut och tycker om ett högt tempo. Du måste ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som har juristexamen från universitet och har du arbetat som skadereglerare är det en fördel.

Tjänsten är placerad i Västerås, innebär resor och du måste ha tillgång till egen bil.

Länsförsäkringar Bergslagen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Vill du veta mer, ring skadechef Joakim Fallenius******.

Fackliga representanter är Ulf Torbacke******för FTF och Loa Andersson******för Jusek.

Välkommen med din ansökan senast 12 september.

Länsförsäkringar Bergslagen är ett av 23 fristående bolag i Länsförsäkringsgruppen. Bolaget är kundägt av våra drygt******kunder. Vi har 15 kontor i Västmanlands och Örebro län med cirka 300 medarbetare. Vi är en kreativ arbetsplats, med hög trivsel och goda karriärmöjligheter. Vi erbjuder bank, försäkring och fastighetsförmedling. Det hänger liksom ihop.

Märk din ansökan med Juridikjobb.se

Skriv ut

Arbetsgivare

Länsförsäkringar Bergslagen
Länsförsäkringar Bergslagen är ett av 23 fristående bolag i Länsförsäkringsgruppen. Vi är kundägda vilket innebär att... Mer om Länsförsäkringar Bergslagen

Plats

Anställningsform

- Heltid

ID

1523187

Kategori

Utbildningsnivå

Universitet/Högskola

Liknande jobb

  • Skadejurist
    Länsförsäkringar Bergslagen - Västmanlands län - 2017-03-16