juridikjobb.se

Logo

2 drivna jurister/handläggare sökes till Plana Juridiska

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

2 drivna jurister/handläggare sökes till Plana Juridiska

Vill du bredda dig utanför den traditionella juridiken och samtidigt bidra och göra skillnad? Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning två drivna handläggare till deras kontor Stockholm. Arbetsuppgifterna består främst i juridisk handläggning, att göra rättsutredningar, ta fram beslutsunderlag, upprätta juridiska handlingar samt arbeta med rekonstruktionsplaner, offentliga ackord och borgenärsfrågor. Du kommer också i denna roll att ha nära klientkontakt och handlägga egna ärenden. Besök ute hos klient och vara i rätten kommer även att förekomma. Som handläggare kommer du att tillhöra ett team om 6-7 jurister.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en juristutbildning och ca 2–4 års erfarenhet inom affärsjuridik, exempelvis från revisionsbyrå eller bolag och med ett intresse av att vilja bredda dig utanför den traditionella juridiken. Du behärskar Office-paketet utan problem och är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
Som person praktiskt lagd, har struktur i ditt arbete, är självständig och proaktiv i ditt arbetssätt. Du drivs av utmaningar, har lätt för att se helhetsbilden och kunna prioritera. Vidare är du social, flexibel, pedagogiskt till naturen och kan möta människor i olika situationer. Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo och ligger gärna steget före. Slutligen är du en modig och prestigelös teamplayer!

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i ett företag som fortsätter att växa, med härliga kollegor som sprider en positiv stämning. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum. I denna rekrytering samarbetar Plana med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, likvidation, konkurs och turnaround. De senaste tio åren har vi räddat många företagare från katastrof genom att vi har lyckats vända kriser till framgångsrikt företagande igen.

Sökord: obeståndsrätt, bolagsrätt, konkurser, skatterätt, processrätt, företagsrekonstruktioner, rekonstruktör, jurist 

Dela detta jobb

Logo
2 drivna jurister/handläggare sökes till Plana Juridiska

Jurek Bemanning