juridikjobb.se

7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, miljörätt, plan- och byggjuridik, rekonstruktioner och obestånd samt tvistelösning. Våra vanligaste klienter är små och medelstora företag.

Vem är du?

Vi söker ambitiösa juridikstudenter som vill kombinera sin studietid med att hjälpa till med administrativa och juridiska uppgifter i vår reception. Som person har du en god social förmåga, är driven, engagerad och nyfiken på att få en inblick i hur arbetet på en affärsjuridisk byrå går till. Vi ser gärna att du studerar termin tre eller fyra.

Du erbjuds

Som juridikstudent i vår Studentpool får du bistå byråns advokater och biträdande jurister med diverse administrativa och juridiska uppgifter som ingår i den dagliga verksamheten.

Ansökningsprocessen och kontaktuppgifter

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, samt betyg och relevanta intyg) via "Ansök nu". Tillträde sker efter sommaren. Urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. För mer information om 7WISE Advokatbyrå, gå in på www.7wise.se.

7WISE Advokatbyrå söker juridikstudenter för extrajobb i vår Studentpool

Ort
Utgår

2018-06-17

Ansök nu

Dela detta jobb