juridikjobb.se

Logo

Administrativ juristassistent med driv sökes

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-18

Ansök nu

Administrativ juristassistent med driv sökes

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en juristassistent till deras kontor beläget mitt i Täby centrum. Juristassistentens arbetsuppgifter är att hantera administrativa uppgifter som faller utanför ekonomiavdelningen och juristernas uppgifter. Juristassistenten kommer att ingå i ett team av jurister och rekonstruktörer som utför arbete för klienters räkning. Juristassistenten debiterar löpande administreringsarvode och rapporterar till juristansvarig som gör en review och vid behov rapporterar till rekonstruktören. För rätt person finns möjlighet att växa in i en roll med mer avancerade juridiska göromål och biträda mer aktivt i rättsprocessen i domstol.

Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter;
Förbereda material inför möten
Hantera stora mängder dokument
Korrekturläsning
Redigering av text
Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
Registrering och hantering av nya ärenden
Kopiering och indexering

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasieexamen samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet debiteringsarbete, är van vid stora flöden och har ett juridiskt intresse. Du behärskar Office-paketet utan problem och är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du proaktiv, strukturerad och ligger gärna steget före. Du är van vid högt tempo, van med att hantera många uppgifter samtidigt och du har en förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Vidare är du noggrann, flexibel och har skinn på näsan med en touch av ödmjukhet. Slutligen ser du god service som en självklarhet, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. Du är helt enkelt en prestigelös teamplayer!

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i ett företag som fortsätter att växa, med härliga kollegor som sprider en positiv stämning. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum. I denna rekrytering samarbetar Plana med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Administrativ juristassistent med driv sökes

Jurek Bemanning