juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsdriven jurist till St1

Ansök nu

Affärsdriven jurist till St1

Nu söker vi en affärsdriven jurist till vårt Team Legal.

St1 är ett energiföretag med fokus på transformering till hållbara energilösningar. Retail är en viktig del av St1 i att leverera resultat för investeringar i framtiden. Inom Retail driver vi våra starka varumärken Shell och St1 för drivmedel, och tillsammans med våra franchisetagare skapar vi en kundupplevelse i världsklass inom våra butikskoncept ”Välkommen in” och vår nya satsning, ”Ploq”.

Nu söker vi en affärsdriven jurist till vårt Team Legal. Vi flyttar till nybyggt fräscht kontor vid Bromma Blocks i vår, så välkommen till oss.

Om rollen

Det här är en möjlighet för dig som drivs av affärer, uppskattar att ha många kontaktytor och vill arbeta mycket verksamhetsnära i en öppen, prestigelös och nytänkande miljö. Som jurist inom vår retailverksamhet kommer du att få hantera samtliga juridiska frågor inom St1 koncernen i Sverige, med tyngdpunkt på fastighetsrätt och avtalsrätt.

Vi söker någon som vill leda Team Legal och samordna våra externa rådgivare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

  • Arbetsleda resurser inom avtalshantering och hyresadministration och därigenom säkerställa att ST1 bibehåller en god standard gällande juridiska processer, avtal och myndighetsbeslut

  • Självständigt planera den juridiska verksamheten, ta fram underlag till, bereda och presentera ärenden.

  • Vid behov biträda och leda förhandlingar och tvister.

  • Stötta ledningen i olika aspekter, inklusive Corporate Governance

  • Ansvar för upphandling av externa juridiska tjänster i samråd med chef för Retail

Du ska arbeta initiativtagande, proaktivt och nära de olika verksamheterna i organisationen. Arbetet innebär att du på ett självständigt sätt kan förstå och hantera risker, förhandlingar och kommunikation med andra delar i organisationen. Som jurist hos oss kommer du även inom vissa områden samarbeta med våra nordiska kollegor i Finland och Norge.

Du kommer att rapportera till chefen för Retail.

Vem söker vi

För att passa in i rollen ska du ha svensk juristexamen samt minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och bolag. Du besitter goda kunskaper inom avtalsrätt och fastighetsrätt. Erfarenhet av miljörätt och konkurrensrätt är meriterande liksom erfarenhet från energiföretag.

Allt vårt arbete genomsyrar visionen om att vara den ledande och hållbara producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Det är därför viktigt att du vill vara delaktig i förverkligandet av visionen och bidrar till det i ditt dagliga arbete.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har hög integritet, är resultatinriktad, social, nyfiken och prestigelös. Du drivs av att arbeta nära affärsverksamheten i en rådgivande och stödjande roll. Du kommer ha ansvar över ditt team och därmed så ser vi även att du är bra på att leda och motivera andra medarbetare.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på 073-399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Elin Flodin på 072-360 73 29, elin.flodin@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Affärsdriven jurist till St1

Sharp Recruitment & Consultants