juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsdriven Legal Counsel med processerfarenhet till Zolva

Ort
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Affärsdriven Legal Counsel med processerfarenhet till Zolva

Vill du bli en del av ett snabbt växande företag med utvecklingsmöjligheter? Zolvas ambition är att vara en innovatör i en bransch som av många anses vara stel och konservativ. Vi strävar efter att skilja oss från mängden genom att vara djärva och erbjuda flexibla lösningar. Står du näst på tur att bli en del av vårt ambitiösa och framåtblickande Zolva team?

Vi söker nämligen en Legal Counsel till vårt moderna kontor i Solna.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi står inför en spännande expansionsfas i Europa och gör nu en storsatsning på den svenska marknaden. Vi gör det tack vare engagerade medarbetare som alltid strävar efter att hitta lösningar och sporras av stora mål. Vår kultur präglas av våra värderingar - en kultur där respekt, empati och innovation står i fokus. Hos oss erbjuds du utvecklingsmöjligheter i en dynamisk arbetsmiljö med internationell prägel.

Vad ingår i rollen?

I din roll som Legal Counsel på Zolva kommer du att vara processansvarig för tvistiga fordringar och även få arbeta brett med alla områden som berör vår verksamhet – olika kommersiella avtal, riskhantering, tvistelösning, bolagsrätt och compliance mm. Du kommer att representera Zolva och deras klienter i domstol samt i utomrättsliga förhandlingar.

Du kommer även att medverka i vidareutvecklingen av juristfunktionen tillsammans med teamet i samarbete med resterande organisation och därvid vara primär juridisk support till inkassoteamet. Vidare kommer du att stödja och på ett proaktivt sätt arbeta nära affären och den övriga verksamheten.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att:

  • Hantera processer och tvister och upprätta rutiner runt detta,

  • Upprätta och granska olika kommersiella avtal,

  • Stå för juridisk expertis och support i förhållande till inkassoverksamheten,

  • Hålla internutbildningar i juridik och inkasso,

  • Upprätta och värdera risker samt riskoptimera,

  • Upprätta och värdera rutinbeskrivelser för verksamheten,

  • Hitta affärsmässiga lösningar i nära samarbete med verksamheten.

För rätt person finns vidare möjlighet att på sikt bredda rollen till att omfatta ytterligare ansvarsområden.

Du kommer att rapportera till Head of Legal, Compliance & Human Resources.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Du är tingsmeriterad eller har på annat sätt erhållit mycket goda processrättsliga erfarenheter och kunskaper. Har du tidigare erfarenhet från inkassobolag/bank/kreditinstitut etc. är detta mycket meriterande.

Du är som person prestigelös, självständig, flexibel, strukturerad, har hög integritet samt är initiativtagande med ett serviceinriktat arbetssätt och besitter en hög problemlösande analytisk förmåga. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är social och affärsdriven samt har lätt för att samarbeta med andra i organisationen.

Du arbetar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Alexia Petrini på 070 146 60 65, alexia.petrini@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 073 399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Zolva

Zolva är ett tillväxtbolag som erbjuder olika tjänster inom kredithantering och inkasso med primärt fokus mot bank- och finanssegmentet. Vi skräddarsyr sina lösningar utifrån kundernas behov och har en målsättning att utmana branschen genom en innovativ, smart och smidig approach. Företaget strävar efter att skapa en sund ekonomi i samhället genom att hjälpa människor att bli skuldfria och företag att få betalt.

Zolva befinner sig just nu i en mycket spännande fas med ambitiösa planer om markant tillväxt de kommande åren med sin koncern och starka ägare i ryggen. Företaget är del av en stor koncern som i dagsläget finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Italien, Spanien och Portugal. Zolva sitter i helt nyrenoverade och moderna lokaler i Frösundavik i Solna, nästa stopp på linjen efter Stockholm Odenplan eller bara 7–8 minuters bilfärd från Stockholms innerstad. Läs gärna mer om Zolva, deras utbud av tjänster samt visioner direkt på deras hemsida https://www.zolva.com/se.

 

Dela detta jobb

Affärsdriven Legal Counsel med processerfarenhet till Zolva

Sharp Recruitment & Consultants