juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsförvaltare

Ansök nu

Affärsförvaltare

Trafikförvaltningen, Trafikavdelningen, Järnväg

Vi söker nu en person som vill vara en del av Sektion Järnvägs team och arbeta med att förvalta och vidareutveckla de miljardaffärer som Trafikförvaltningen har med trafikutövare, fordonsleverantörer och de leverantörer som tillhandahåller skötsel av fastigheter i pendeltågs- och lokalbanetrafiken.

Om tjänsten

Sektion Järnväg arbetar med resenären, samhället och våra ekonomiska ramar i fokus tillsammans med våra samarbetspartners, staten, kommuner, våra medarbetare och privata aktörer. Utöver arbetet med avtal deltar sektionen i styrgrupper och projektgrupper för investeringsprojekt i Tvärbanan, Roslagsbanan, Spårväg City, Pendeltåg, Saltsjöbanan, Spårvägsmuseet och Slussen. Kommande leveranser inkluderar flertalet ombyggnationer av depåer och stationer, leverans av fordon, samt projekt inom Verksamhetsstyrd IT.

Tjänsten som Affärsförvaltare Trafikproduktion Lokalbanor innebär att du ska;

 • Säkerställa att affären kopplat till Trafikförvaltningens lokalbaneverksamhet löper enligt avtal, genom att följa upp servicenivåer och leveranser för spårvägsavtal

 • Säkerställa att trafikutövaren genomför konsekvensanalyser och riskanalyser inkl. åtgärdsplaner

 • Delaktig i trafikbeställningar till trafikutövare där fokus är effektiva lösningar för resenärer och en ekonomi i balans

 • Ansvarig för fakturering, budget och ekonomiska dialoger med upphandlad trafikutövare och övriga sektioner kopplat till lokalbanornas verksamhet

 • Arbeta nära Affärsområdesansvarig för lokalbaneverksamheten och delta aktivt under förhandlingar och möten

 • Delta i samarbete med andra aktörer t ex Trafikverket, regioner, kommuner och samverkanspartners

 • Delta i affärsmöten med trafikutövarens ledningsgrupp

 • Samarbeta internt inom Trafikförvaltningen med sektioner ansvariga för t ex fastighetsförvaltning, infrastruktur, IT och resenärsservice

Tjänsten har många dimensioner, aspekter och krav som behöver balanseras mot ställda mål i avtalet för att våra resenärer ska få det de har betalat för.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen som Affärsförvaltare är du en affärsinriktad, strukturerad och samarbetsvillig person så tveka inte att ta en utmanande uppgift med många kontaktytor, gränssnitt och objekt. Du har personlig mognad, god samarbetsförmåga och ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. 

Vidare har du:

 • Högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning

 • Minst två års erfarenhet av att förvalta större avtal, säkerställa affärer genom tydlig uppföljning

 • Minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem och ekonomisystem då en stor del av arbetet för tjänsten sker i dessa system.

Därtill har du förståelse för vikten av spårbarhet och kommunikation för att skapa förutsättningar för våra trafikutövare att leverera trafik till resenärerna. Därför ser vi en bakgrund med fokus på spårtrafikdrift samt kunskap om avtalsförvaltning inom offentlig verksamhet är meriterande. Vi ser gärna att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av budgetarbete inkl. faktureringar och prognosarbete. Tjänsten förutsätter att du har mycket god kommunikativ förmåga, mycket god kunskap i svenska språket i både tal och skrift, då samtliga avtal, protokoll, förhandlingar, leveransrapporter och fakturor är på svenska samt att all korrespondens med avtalsparter sker på svenska muntligen och skriftligt.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Sjöström Varg, tfn 070 786 37 19. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Annika Winqvist, tfn 070-786 36 44. Vi använder test för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 9 december. Vi ser fram emot din ansökan! 

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Fast månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/2876

Kontakt

 • Annika Winqvist, 070 786 36 44

 • Mattias Sjöström Varg, 070 786 3719

Facklig företrädare

 • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR , 08 123 139 42

 • Marita Lönnroth, Vision, 08-123 339 92

 • Amir Sokolović, SACO, 08-123 337 06

Publicerat

     2021-11-17

Sista ansökningsdag

     2021-12-09

Dela detta jobb

Affärsförvaltare

Trafikförvaltningen, Region Stockholm