juridikjobb.se

Savback Helicopters AB är ett företag som varit verksamma i över 28 år och säljer /förmedlar helikoptrar både till företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Vi är välkända på den internationella marknaden och säljer/förmedlar helikoptrar världen över. Kontoret är beläget i en vacker miljö på Borggårds Herrgård strax utanför Finspång.

Vi söker nu ytterligare en jurist för att stärka vårat team.

ARBETSUPPGIFTER 
Din roll som Affärsjurist innefattar att; 

- Ansvara för de juridiska göromålen inom bolaget samt dess intressebolag,

- Granska, skriva och förhandla avtal för försäljning av de produkter och tjänster som bolaget tillhandahåller / förmedlar,

- Sköta och utföra de administrativa och löpande kontorsgöromålen som föreligger såsom exempelvis registreringar av luftfartyg och upprättande av annan dokumentation,

- Vara behjälplig med löpande uppgifter inom administration där behov uppstår, samt

- Rådge våra kunder. 

UTBILDNING/ERFARENHET 
Du har Juristexamen eller motsvarande juridisk utbildning samt några års erfarenhet inom relevanta rättsområden. Det är viktigt att ha förmågan att självständigt driva ärenden samt kunna arbeta brett. Du ska ha en god social förmåga för på bästa sätt bemöta kunder från olika delar av världen.

Meriterande kompetenser:

- Internationell erfarenhet.

- Spetskompetens inom relevanta rättsområden, alternativt erfarenhet som chefsjurist.

- Erfarenhet av flygbranschen.

- Arbetat mot offentlig sektor, privatpersoner, B2B.

Arbetet innebär högt tempo med många pågående affärer samtidigt. Driv och affärsmässighet är nyckelord vi eftersträvar. Vi är måna om att bevara våra goda kundrelationer och tillsammans med vår höga grad av specialisering och flexibilitet, bidra till att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för sina affärer. 

Det juridiska fokusområdet ligger på avtalsrätt, men det är en fördel att ha erfarenhet av bland annat bolagsrätt. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska på flytande nivå. 

Du erbjuds en unik roll som Affärsjurist hos en unik arbetsgivare inom flygbranschen. Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta med internationella transaktioner ur ett juridiskt perspektiv.

Som anställd hos oss kommer du bland annat tillgodogöra dig kunskaper inom internationella förhandlingar, internationell avtalsrätt samt avtalsskrivning.

- Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling.

Rekrytering sker löpande, med tillsättning omgående. Vänligen skicka ditt CV, personliga brev samt relevanta betyg.

Varaktighet, arbetstid
Arbetstagaren ska huvudsakligen utföra sina arbetsuppgifter på bolagets kontor i Borggård.

Arbetet innefattar tjänsteresor inom och utom Sverige. 

Upplysningar
Reja Savbäck
CEO
+46 (0) 730 292 939
reja@savback.com

Heltid 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Affärsjurist

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-30

Ansök nu

Dela detta jobb