juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsmässig bolagsjurist till Atea

Ort
Utgår

2023-02-16

Ansök nu

Affärsmässig bolagsjurist till Atea

Atea växer och i takt med det behöver vi stärka juristavdelningen. Till vårt huvudkontor söker vi nu därför en affärsmässig bolagsjurist med fokus på IT-rätt, som vill utvecklas med oss och samtidigt bidra till vår utveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Vi söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i Kista, Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar - en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vad ingår i rollen?

I din roll som bolagsjurist på Atea kommer du att få arbeta brett med alla områden som berör vår verksamhet – olika kommersiella avtal, IT-rätt, offentlig upphandling, bolagsrätt, dataskydd och mycket mer. Du kommer även att medverka i vidareutvecklingen av juristfunktionen tillsammans med teamet i samarbete med CFO och resterande organisation. Vidare kommer du att utbilda, stödja och på ett proaktivt sätt arbeta nära säljorganisationen, affären och den övriga verksamheten.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att:

  • Upprätta och granska olika kommersiella avtal,

  • Värdera risker och riskoptimera,

  • Hitta affärsmässiga lösningar i nära samarbete med verksamheten, och

  • Stödja företagets säljfunktion ute i landet med fokus på avtalsrätt.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet med fokus på avtalsrätt, IT-rätt och upphandlingsrätt från advokatbyrå och bolag.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi gärna att du vill arbeta verksamhetsnära och i samverkan med andra på ett proaktivt sätt. Vidare är du en affärsdriven och nyfiken person som gillar högt tempo, är orädd, initiativtagande, engagerad och prestigelös. Då du kommer att få ta ansvar för att strukturera upp ditt arbete och driva frågor självständigt till avslut måste du även ha hög integritet, kunna fatta snabba beslut samt ha en social och kommunikativ förmåga.

Då vi arbetar i en global organisation är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Ivona Grbavac på 073-390 62 74, ivona.grbavac@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Mer om Atea

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad. Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag. 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

På Atea tror vi på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I Sverige är vi 2 500 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 500 av oss är konsulter.

Dela detta jobb

Affärsmässig bolagsjurist till Atea

Sharp Recruitment & Consultants