juridikjobb.se

Älvstranden Utveckling söker juridisk handläggare för avtal

På Älvstranden Utveckling är vi i full färd med att förverkliga Vision Älvstaden, Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Målet är att centrala Göteborg på båda sidor av älven ska förvandlas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald och en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck. Nu behöver vi förstärkning av dig som kan administrera våra avtal inom fastighetsutveckling.

Vi söker en kvalificerad och strukturerad juridikassistent/paralegal som brinner för god service och är lösningsfokuserad. Ditt uppdrag blir att strukturera och koordinera avtalsarbetet och de processer som kopplar an till detta. Låter det som ett jobb som kan passa dig? Då vill vi att du hör av dig.

Du håller ordning på avtal och stöder avtalsprocessen

Älvstranden utveckling är ett kommunalt bolag. I din roll som juridikassistent/paralegal tillhör du avdelningen Fastighetsutveckling som driver värdeprocesser för bolagets fastighetsbestånd. Inom avdelningens ansvarsområde ligger såväl platsbyggnad som fastighets- och affärsutveckling för våra fastighetsaffärer. 

Du kommer arbeta nära vår bolagsjurist och våra affärsutvecklare och bistå dem i avtalsarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Koordinera beslutsprocesser.
  • Organisera och hålla ordning på bilagor, utkast och versioner.
  • Genomföra research som en del av avtalsprocessen.
  • Följa upp redan ingångna avtal.
  • Administrera uppgifter kopplade till avtal och affärsutvecklingsarbete.

Eftersom rollen som juridikassistent/paralegal är ny i vår organisation kommer du samtidigt få stora möjligheter att forma uppdraget utifrån Älvstranden Utvecklings behov och dina erfarenheter.

Vi letar efter dig med kompetens och engagemang

Du har minst några års erfarenhet av liknande arbete i privat eller offentlig sektor. En merit är om du har kunskap om fastighetsmarknaden och förstår dess olika drivkrafter. Du som söker har självklart också relevant utbildning, till exempel YH Paralegal.

Som person är du självständig, har högt engagemang och är synnerligen ordningsam. Du gillar att samarbeta, är serviceinriktad och hittar gärna lösningar på utmaningar som kan uppstå i stort och smått. Eftersom tempot periodvis är högt är det viktigt att du kan bidra till gruppens gemensamma insats med din kompetens, och det krävs både flexibilitet och uthållighet för att klara av jobbet.

En spännande utmaning i en expansiv verksamhet

Vi erbjuder ett jobb där du får vara med att forma framtidens Göteborg och verka i ett brett perspektiv. En utmaning där ditt arbete bidrar såväl till stadens som din egen utveckling. Vi sitter i härliga lokaler på 6:e våningen på Lindholmen med utsikt mot hamnen och framtiden. Välkommen att besöka oss!

Vi ser fram emot din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 30 augusti, via ansökningsformuläret på denna sidan.

Intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter är:

SACO Niclas Malmeling, niclas.malmeling@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 11 och 
Unionen Camilla Andersson, 031-368 96 31, camilla.andersson@alvstranden.goteborg.se 

Kontaktpersoner

Pia Strandh
Senior rekryteringskonsult
073-340 92 13
pia.strandh@cordovan.se

Älvstranden Utveckling söker juridisk handläggare för avtal

Ort
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb