juridikjobb.se

Logo

Ambitiös juriststudent till företag i City

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Ambitiös juriststudent till företag i City

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en juriststudent som vill arbeta extra vid sidan om sina studier (cirka 10 timmar/vecka). Du kommer att assistera juristerna med varierande arbetsuppgifter av administrativ karaktär, 

Din profil
Vi tror att du har kommit en bit in på din utbildning och studerar 5-7 terminen på juristprogrammet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men tror att du har en del arbetslivserfarenhet sedan tidigare, med fördel från juridiken.

Som person är du driven, engagerad och har ett öga för detaljer. Du är nyfiken och vill gärna lära dig mer om juridiken i praktiken. Vidare tror vi att du är självgående, prestigelös och vågar fråga och ta för dig när det behövs. Det engelska språket behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig det perfekta extrajobbet vid sidan av dina juriststudier där du kommer att vara placerad i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa framåt. Du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos vår kund.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Ambitiös juriststudent till företag i City

Jurek Bemanning