juridikjobb.se

logga

Är du jurist och vill arbeta med offentlig upphandling?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Är du jurist och vill arbeta med offentlig upphandling?

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba nära många av Sveriges mest spännande organisationer och företag samt de personer som driver dessa? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ta chansen att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Vi strävar efter att inspirera transformation genom nya arbetssätt och förändring. Du kan fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och konsulttjänster. Xeedas mål är att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar. Med digitaliseringen skapar vi nya insikter med analytiska verktyg och visualiserar affärsbeslut. Som managementkonsult hos Xeeda kommer du att arbeta som en del av ett team och hjälpa till att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande.

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med en jurist som vill sätta juridiken i ett praktiskt sammanhang som managementkonsult inom leverantörsstyrning och verksamhetsutveckling.

I din roll som konsult kommer du vara sakkunnig i upphandlingsfrågor samt vara juridiskt stöd i andra avtalsrättsliga frågeställningar i våra uppdrag hos kund. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att bistå våra kunder med:
• Att ta fram förfrågningsunderlag inkl delta i arbete med behov- och kravfångst
• Genomföra utredningar och granskningar inkl rättsutredningar.
• Projektledning och delprojektledning av projekt och uppdrag
• Avtalsuppföljning och leverantörsstyrning
• Arbete med projektkontor/projektadministration i större projekt.

På Xeeda får du arbeta med drivna och engagerade kollegor samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du
Du har akademisk examen inom juridik och har några års erfarenhet av att arbeta med leverantörsstyrning, LOU och avtalsförvaltning. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig inom projekt- och upphandlingsarbete där du får arbeta med varierande frågor tillsammans med professionella kollegor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
• upphandlingsarbete från it och it-tjänsteupphandling samt förhandlat förfarande. Inom offentlig upphandling,
• att arbeta som konsult
• att skriva beslutsunderlag till ledning och styrgrupp samt även kunna föredra det på ett pedagogiskt sätt.

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men trivs också att arbeta i team och bidra med din erfarenhet samtidigt som du utvecklas. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Våra kunder är allt från stora politiska organisationer till mindre privata företag vilket ställer krav på att du har gott omdöme och är säkerhetsmedveten.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheter till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid hos Xeeda ska vara den bästa i din karriär. Det handlar om möjligheten att göra det som passar dina individuella styrkor, intressen och karriärsmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coachning, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten
Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.
Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med olika frågor inom verksamhetsutveckling, leverantörsstyrning och informationssäkerhet. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Är du jurist och vill arbeta med offentlig upphandling?

Jurek