juridikjobb.se

logga

Arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel

Är du en driven och serviceinriktad person som brinner för arbetsrätt? Och vill jobba mot en bransch med puls i? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel i Örebro.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

I din roll som arbetsrättsexpert/förhandlare kommer du att ge arbetsrättsliga råd och förhandlingsstöd till företag inom handeln. Dina arbetsuppgifter kommer utöver löpande rådgivning bland annat att innefatta följande;

  • att förbereda och genomföra lokala och centrala förhandlingar,

  • att vara kontaktperson och arbeta särskilt nära några av våra större medlemsföretag,

  • att medverka till framtagande, utveckling och genomförande av utbildningar och webinarier,

  • framtagande av rådgivning och texter till vår arbetsgivarguide på Svensk Handels hemsida.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att vara placerad på vårt kontor mitt i centrala Örebro och ingå i region Mitt, som består av 11 arbetsrättsexperter/förhandlare, varav två är placerade i Örebro. Övriga kollegor i region Mitt är placerade i Stockholm. Till regionen hör även två avtalshandläggare/assistenter, varav en är placerad i Örebro. Kontoret i Örebro är gemensamt med andra arbetsgivarorganisationer inom Svenskt Näringsliv.

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen eller annan relevant högskoleutbildning och med några års arbetslivserfarenhet av förhandlingsverksamhet inom arbetsrättens område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på ett arbetsgivarförbund, en advokatbyrå, som förhandlare/arbetsgivarföreträdare på ett företag eller liknande organisation.

Som person är du trygg i rådgivarrollen, inger förtroende och har integritet. Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, tålmodig och ansvarstagande. Vidare är du lyhörd samt besitter en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi är övertygade om att du har ett stort engagemang för arbetsrätten, arbetslivet och företagandet. Det förekommer resor i arbetet så vi ser att du har körkort och kommer att erbjudas tjänstebil. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Jobba hos oss!

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö, med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du vill bidra med dina kunskaper och vi arbetar aktivt med intern kompetensutveckling och möjlighet till att anpassa rollen efter individuella önskemål.

På Svensk Handel är vi stolta över att ha en arbetsplats full av kunniga och engagerade kollegor. Vi trivs på jobbet, vilket visar sig i det goda samtalsklimatet och erfarenhetsutbytet kollegor emellan. Vi tillämpar kollektivavtalsvillkor, erbjuder generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och semesterbostäder i Sverige och utomlands.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Handel med Jurek Law. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Vänligen notera att urval sker löpande och att vi inte tar emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på matilda.karlsson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Verksamheten:

Svensk Handel är en bransch- och arbetsgivarorganisation för små och stora företag inom parti-, detalj- och e-handeln. På våra drygt 9 000 medlemsföretag arbetar idag sammanlagt 250 000 människor. Vår främsta uppgift är att påverka och förbättra villkoren för handelns företag för att på så sätt bidra till att stärka handeln och öka medlemsföretagens lönsamhet. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

Dela detta jobb

logga
Arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel

Jurek