juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Arbetsrättsjurist till Maskinentreprenörerna

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Arbetsrättsjurist till Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges maskinentreprenörer. Vi organiserar ca 4 000 medlemsföretag med över 20 000 anställda inom anläggningsmaskinbranschen. Medlemsföretagen bygger b la infrastruktur, förbereder mark inför husbyggnation samt får alla Sveriges gruvor att fungera. Förbundet och dess medlemsföretag är en del av Svenskt Näringsliv.

Arbetsbeskrivning

I rollen som arbetsrättsjurist ingår juridiskt arbete i form av löpande arbetsrättslig rådgivning och rättsutredningsarbete. Du företräder även förbundet och våra medlemsföretag i lokala och centrala tvisteförhandlingar samt i kollektivavtalsförhandlingar. Vidare håller du utbildningar i arbetsrättsrelaterade ämnen, såväl internt som externt. Resor kan förekomma i viss utsträckning.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm och du rapporterar direkt till chefsjuristen.

Vem är du

Du har juristexamen och ett eller några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå, annan arbetsgivarorganisation eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsrättsliga frågor. Det viktigaste är dock att du har ett genuint intresse för rättsområdet och är en duktig jurist.

Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer mycket höga krav på självständighet, driv och engagemang. Du trivs med att ha många kontaktytor och är en person som har lätt för att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och har ett diplomatiskt sätt. Vidare är du ansvarsfull, pedagogisk och prestigelös. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, också på engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett arbete som är varierande och utmanande där du direkt får ta ett stort eget ansvar. Du erbjuds en tjänst på en trevlig och prestigelös arbetsplats där du jobbar i nära samverkan med övriga jurister och med våra företagsrådgivare. Vi värdesätter gott samarbete och arbetar alla tillsammans mot ett gemensamt mål. Arbetet innebär också nära kontakt med andra arbetsgivarorganisationer och med Svenskt Näringsliv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon: 0766 – 33 14 40.

Dela detta jobb

Logo
Arbetsrättsjurist till Maskinentreprenörerna

Jurek