juridikjobb.se

logga

Ärendehandläggare - Hyresgästföreningen

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Ärendehandläggare - Hyresgästföreningen

Ärendehandläggare sökes till Hyresgästföreningen med krav om 7.5 hp inom hyresjuridik

Om JUREK: Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Kort om tjänsten: Du kommer att arbeta som ärendehandläggare för Hyresgästföreningen som leds av orden nytta, glöd och förnyelse. Rollen innebär i första hand handläggning av ärenden men du kommer också att ha en rådgivande roll via telefon eller besök. Du kommer också att hantera kravärenden och tolka villkor i tecknade hyresavtal. Resor kan förekomma någon enstaka gång i tjänsten.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:

  • Handläggning av enskilda ärenden för vår kunds medlemmar i form av skriftlig och muntlig kontakt
  • Kontakt med fastighetsägare, förvaltare och olika myndigheter
  • Handläggning av tvister i form av att åtgärda brister, hantering av kravärenden och tolkning av olika villkor i tecknade hyresavtal
  • Juridisk rådgivning via telefon eller besök i vår besöksjour på regionkontoret i Helsingborg

Din profil: Du har komplett gymnasiebehörighet eller motsvarande och har studerat, för tjänsten relevanta kurser på universitetsnivå minst 7.5 hp, företrädelsevis inom hyresjuridik. Du kan vara student eller nyexaminerad. Det viktiga är att du har minst 7.5 hp inom hyresjuridik.

Personliga egenskaper:

  • Självständig, strukturerad och analytisk
  • Lösningsorienterad och har ett intresse för konfliktlösning.
  • Vidare är du  flexibel noggrann och du följer Hyresgästföreningens värdeord nytta, glöd och förnyelse och gör detta genom att aktivt och tydligt stå på kundens sida, du är uthållig och du ställer frågor och lyssnar på hyresgästerna för att sedan kunna utveckla behov och önskemål.

Du erbjuds: Detta är ett konsultuppdrag på 100 % under en begränsad tid om 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning, vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Ärendehandläggare - Hyresgästföreningen

Jurek