juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Aros Bostad söker bolagsjurist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Aros Bostad söker bolagsjurist

Aros Bostad har utvecklat bostäder i Storstockholm, Uppsala och Mälardalen sedan 2006. Genom att ta ansvar för hela utvecklingsprocessen säkerställer vi kvalitet och trygghet, för både köpare och investerare. Vi söker nu en junior bolagsjurist till vårt kontor i centrala Stockholm. Är du i början av din karriär och vill arbeta brett med legala frågor på ett entreprenöriellt bolag i tillväxt, då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Aros kommer du att stödja verksamheten inom flera olika legala områden. Du kommer bland annat arbeta med förvärv av bolag och fastigheter samt finansieringar av olika projekt. Till stor del kommer du att arbeta med bolagets pågående projekt där du exempelvis hanterar avtal, entreprenadrätt och andra projektrelaterade frågor. Då bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market kommer du också att arbeta med efterlevnaden av börsens regelverk och MAR. Tjänsten innefattar även arbete med framtagande av material inför styrelsemöten och liknande samt med vissa dataskyddsfrågor. I rollen arbetar du nära den befintliga bolagsjuristen och bolagets externa rådgivare. Du får dessutom chansen att vara en del av utvecklingen av juristfunktionen framåt inom bolaget.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din juristkarriär och som har arbetat något/några år på advokatbyrå eller bolag. Har du erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt är det fördelaktigt men inget krav. Även erfarenhet av arbete med fastighetsrätt, bolagsrätt och transaktioner är meriterande.

Som person är du noggrann och ambitiös med ett stort inre driv. Du har ambitionen att vara självgående och du besitter förmågan att ta eget ansvar och leda/driva projekt. Du är en person som tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo och du har en serviceinriktad grundinställning. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som prestigelöst hugger i där det behövs.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett entreprenöriellt och snabbt växande bolag. Tjänsten ger dig mycket goda möjligheter till professionell utveckling och du kommer att få arbeta med många olika rättsområden i nära samarbete med bolagets befintliga jurist. Du kommer till en händelserik arbetsplats och blir del av ett dynamiskt och drivet team med stark sammanhållning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Bostad med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 – 002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Aros Bostad utvecklar välplanerade bostäder av hög kvalitet, med sunda materialval och gestaltning som står sig över tid. Geografiskt fokus är områden med goda kommunikationer inom Storstockholm, Uppsala och Mälardalen. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Bolaget bildades 2006 och driver, per den 30 juni 2022, 33 bostadsprojekt i olika utvecklingsskeden motsvarande cirka 4 900 bostäder. I oktober 2022 förvärvades ytterligare 34 projekt, motsvarande 1 505 bostäder, av vilka 23 projekt tillträddes omgående. Aros Bostadsutveckling AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Mer information finns på www.arosbostad.se

 

Aros Bostad

Område Stockholm
Anställning Tillsvidare
Omfattning Heltid
Ansök nu

Dela detta jobb

Logo
Aros Bostad söker bolagsjurist

Jurek