juridikjobb.se

logga

Associate inom skatt till Setterwalls Malmökontor

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-30

Ansök nu

Associate inom skatt till Setterwalls Malmökontor

För dig som är jurist med intresse för skattejuridiska frågor finns nu en möjlighet att bli en del av Setterwalls framgångsrika skattegrupp, med placering på vårt Malmökontor.

Som jurist i vår skatterättsliga verksamhetsgrupp arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom det skatterättsliga området och med spännande uppdrag och ärenden nära våra klienter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer kopplade till skatterätt, tillsammans med en stark vilja att ta eget ansvar och framåt driva egna processer. Du har en förståelse för konsultrollen och vikten av att leverera högsta grad av service, och att hela tiden vara värdeskapande och bidra till affärsnyttan för varje klient. Du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men du värderar teamets framgång och har en god samarbetsförmåga.

Du kommer att bli väl introducerad i vårt team, och tillsammans med dina kollegor kommer du få ett stort ansvar i arbetet med att bistå våra klienter med kvalificerad rådgivning med en hög grad av service. Du får möjlighet att engagera dig i spännande utmaningar, och vi ger dig individuella förutsättningar för att bli en skicklig och självständig jurist. Vi erbjuder ett välarbetat utbildningspaket som skapar en god grund för en fortsatt utveckling i din karriär.

Du har i grunden en juristexamen med goda akademiska meriter. Har du några års erfarenhet från annan advokatbyrå, revisionsbyrå, myndighet med inriktning skatterätt eller fullgjord tingstjänstgöring ser vi det som meriterande. 

Bli en del av vår gemenskap genom att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att ta del av din ansökan. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Johanna Borsing, HR-koordinator, på telefon: 0702282918. 

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN, KONTAKTA:

Johanna Borsing

johanna.borsing@setterwalls.se

Dela detta jobb

logga
Associate inom skatt till Setterwalls Malmökontor

Setterwalls Advokatbyrå AB