juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Avtalshandläggare förvaltning till Svenska Kraftnät- konsultuppdrag

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

Avtalshandläggare förvaltning till Svenska Kraftnät- konsultuppdrag

Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Devotum finns representerade i tre regioner – Region Mitt i Stockholm, Region Väst i Göteborg, Region Syd i Malmö

Vi söker nu en avtalshandläggare till Svenska Kraftnät för ett konsultuppdragUppdraget är på heltid och förväntas starta den 24 okt. 2022 t o m den 30 nov 2023 med möjlighet till förlängning.

Bakgrund

Svenska Kraftnät behöver utökade resurser för avtalsförvaltning, dels avseende förvaltningen av nu aktuellt inflöde av stationsavtal och dels hanteringen av den ökande tillströmningen av nya avtalstyper. Förvaltningen av stationsavtal och elavtal ligger idag på avdelning Anläggningar. Avdelningen ansvarar för såväl den operativa som den strategiska förvaltningen av Svenska kraftnäts anläggningar (det vill säga stationer, luftledningar, ledningsgator, kablar och opto med tillhörande dokumentation och tekniska data).

Uppdragsbeskrivning

Uppdraget innebär att bistå avtalsförvaltare med administrationen kring upprättandet av nya avtal, ändring av befintliga avtal samt granskning av nuvarande avtal. Det innebär även handläggning av elavtal. Uppdraget går också ut på att gemensamt med avtalsförvaltare ansvara för säkerställandet av ekonomisk, juridisk och teknisk riktighet av stationsavtalen.

Organisationen är i en expansiv fas, vilket i framtiden kan innebära förvaltning även av andra avtalstyper.

Uppdraget avser att utföras av en resurskonsult (en tjänst som utförs av en Konsult i syfte att ge förstärkning till Svenska kraftnät i det löpande arbete som utförs av Svenska kraftnät. Utförandet av dessa tjänster leds och styrs av Svenska kraftnät)

Arbetsuppgifter

Rollen som avtalshandläggare innebär att:

  • Administrera framtagandet av nya stationsavtal samt ändring av befintliga stationsavtal där Svenska Kraftnät är huvudansvarig samt där motpart är huvudansvarig.

  • Bistå vid säkerställandet av avtalens ekonomiska, juridiska och tekniska riktighet där Svenska Kraftnät är huvudansvarig samt där motpart är huvudansvarig.

  • Administrera och följa upp elavtal.

  • Bedöma riktigheten/avvikelser i de kostnader relaterade till avtal som faktureras Svenska Kraftnät och som Svenska Kraftnät fakturerar motpart.

  • Vid utgång av nuvarande elavtal – bistå vid framtagandet av nya elavtal enligt upphandlingsprocess.

  •  Bistå administrativt vid försäljning av anläggningar.

  •  Vara kontaktperson till motparter samt även interna kontakter kring administrativa avtalsfrågor.

  • Rollen innebär många kontaktytor på affärsverket - exempelvis juridik, ekonomi, projekt, underhåll samt även externa kontakter.

  • Rollen innebär även att stödja avtalsförvaltare med ekonomisk rapportering (prognos och budget) samt fakturering härrörande avtal.

Säkerhetsprövning

Säkerhetsprövning av konsult krävs med anledning av att konsulten kommer hantera hemliga uppgifter.

Placering

Svenska kraftnäts kontor i Sundbyberg. 

Omfattning

Uppdraget uppskattas ha en beläggning på 100 % under hela uppdragstiden.

Uppskattad omfattning ska ses som en kvalificerad uppskattning. Det framtida behovet kan komma att överstiga eller understiga här angiven kvantitet. Svenska kraftnät garanterar på så sätt ingen specifik volym, utan anbudsgivaren åtar sig att leverera mot det faktiska behov som uppstår.

Konsulten upphandlas till angivet uppdrag, men kan i samråd med beställaren komma att arbeta i andra projekt/uppdrag så länge rollen, nivån och arbetsuppgifterna är desamma. Beställaren tar ansvar för att resursens säkerhetsklassning överensstämmer med det arbete som utförs.

Arbetstimmar per vecka:40,00

Ansökan 

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 0705-86 93 11 

Dela detta jobb

logo
Avtalshandläggare förvaltning till Svenska Kraftnät- konsultuppdrag

Devotum