juridikjobb.se

Logo

Avtalsjurist och redo för något nytt?

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Avtalsjurist och redo för något nytt?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu avtalsjurister som är redo för nya spännande utmaningar. Har du arbetat i en roll som avtalsjurist tidigare och känner att du är redo för nästa steg i karriären är vi på Jurek gärna en del av den resan. Vi samarbetar med flertalet härliga kunder inom varierande branscher och får ständigt in nya spännande uppdrag.

Arbetsuppgifterna kan bestå i att upprätta, granska och förhandla avtal samt ge råd till kunder avseende exempelvis uppdragsavtal, anställningsavtal, allmänna villkor etc. Du kan komma att arbeta med avtal inom bland annat entreprenadrätt, associationsrätt och arbetsrätt.

Vem är du?
Vi söker dig som är jurist och som har minst något års erfarenhet av att ha arbetat löpande med avtal från advokatbyrå, bolag eller liknande. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga, ett självständigt, affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt samt är pragmatisk och effektiv utan att släppa på kravet på hög kvalitet i din rådgivning. Som person är du utåtriktad, driven, lätt att samarbeta med, engagerad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som jurist. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en ny spännande arbetsplats med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg, asa.dahlberg@jurek.se alternativt 031-712 83 49. 
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att söka via vår hemsida: www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
 

Dela detta jobb

Logo
Avtalsjurist och redo för något nytt?

Jurek Bemanning