juridikjobb.se

-->

Avtalsjurist till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Avtalsjurist till Karolinska Universitetssjukhuset

 

Karolinska Universitetssjukhuset tecknar varje år ett stort antal avtal med externa parter avseende till exempel tjänster och varor till höga belopp och över lång tid. Vi söker nu en jurist med inriktning mot affärsmässiga avtal samt processföring.
 
Om tjänsten 
Som sjukhusets avtalsjurist kommer du att tillhandahålla stöd till hela organisationen, såväl till ledningen som till sjukhusets olika verksamheter.

I rollen som sjukhusets avtalsjurist ingår bland annat att:

  • stötta sjukhusets ledning samt teman/funktioner och staber med avtalsrättsliga frågor.
  • granska, upprätta samt förhandla avtal. 
  • kvalitetssäkra sjukhusets affärsmässiga avtal.
  • driva processer.
  • delta i projekt som behöver avtalsrättsligt stöd.
  • ge råd i upphandlingsrättsliga frågor.

Som sjukhusets avtalsjurist kommer du att bygga upp en delvis ny funktion och du kommer att arbeta mycket självständigt. Samtidigt kommer du att ha ett nära samarbete med de som konsulterar dig och med övriga jurister på sjukhuset.
 
Vi söker
En förutsättning för att du ska fungera i rollen är att du har goda kunskaper inom, för tjänsten, aktuella rättsområden. Vidare ska du ha förmåga att leverera god service, ibland under tidspress, och att du har integritet, lyhördhet och god samarbetsförmåga.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Kvalifikationer
Till denna roll söker vi dig som har en juridisk examen och erfarenhet av juridiskt arbete inom relevant område. Du ska vara en välmeriterad jurist med intresse för arbete hos en myndighet. 
 
 Välkommen att söka!
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Avtalsjurist till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset