juridikjobb.se

logga

Benify söker junior bolagsjurist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Benify söker junior bolagsjurist

Vår resa började med tre vänner i Sverige 2004. Idag har Benify tusentals kunder och miljoner användare över hela världen. Vi befinner oss i en global tillväxtresa och söker därför efter en junior bolagsjurist som kan hjälpa oss nå nya höjder! Är du en driven och affärsorienterad jurist som trivs i en internationell, snabbväxande och entreprenöriell miljö? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som junior bolagsjurist på Benify kommer du arbeta brett med olika delar av Benifys verksamhet och du kommer ges en stor variation i dina arbetsuppgifter. Det kan gälla allt från att stötta sälj i kundförhandlingar, till att hantera frågor kring dataskydd, förmånsbeskattning, bolagsformalia, leverantörsavtal och immaterialrätt. Genomgående gäller att du kommer vara nära affären, och arbeta tätt ihop med engagerade och drivna kollegor i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö.

I din roll rapporterar du till bolagets chefsjurist. Vi arbetar för närvarande huvudsakligen på distans, men när vi återgår till det normala kommer du arbeta på bolagets huvudkontor, som nyligen har flyttat till moderna lokaler i världsklass mitt i centrala Stockholm. Vi kommer dock även i framtiden att erbjuda viss flexibilitet när det kommer till distansarbete.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen eller affärsjuristexamen och som har arbetat 1- 3 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du är i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas som bolagsjurist i en spännande bransch! Du har gärna erfarenhet av att skriva och förhandla avtal och du arbetar obehindrat på svenska och engelska. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en säljsituation, du motiveras av utmaningar och att nå resultat. Du är lösningsorienterad och har en "can-do"-attityd och en energi som smittar av sig på andra! Du är självständig och orädd, nyfiken, och tycker om att ta initiativ. Vidare är du kommunikativ och har mycket lätt för att samarbeta med andra.

Du erbjuds

Förutom en otroligt spännande roll där du får möjlighet att påverka Benifys framgång så erbjuder vi en kultur av världsklass. Det är ingen slump att vi två år i rad blivit utsedda till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en organisation där alla bidrar till vår framgång, hjälper varandra på vägen dit och har roligt under tiden. Vi vet att det är våra anställda som gör Benify framgångsrikt och som får oss att utvecklas framåt – vi välkomnar inte bara dina idéer vi uppmuntrar dem. Din egen utvecklingsresa inom organisationen är upp till dig, dina egna initiativ, mål och nyfikenhet är nyckeln för din utveckling och hur långt du kan gå inom Benify.

Då vi själva jobbar med bland annat anställningsförmåner, är det självklart ett stort fokus för oss med. Vi erbjuder bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, hälsosamma aktiviteter via vår idrottsklubb samt roliga after works och konferenser som vår trivselklubb anordnar. Som anställd hos oss får du även tillgång till Lifeplan – ett digitalt sätt att få pensionsrådgivning.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Benify med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Vi på Benify brinner för att hjälpa våra kunder att attrahera, belöna och stärka förhållandet med sina medarbetare. Sedan 2004 har vi som ett snabbväxande HR-techbolag (SaaS) revolutionerat branschen och sättet att arbeta med förmåner och kommunikation till sina anställda. Genom vår skräddarsydda portal kan arbetsgivare världen över bland annat erbjuda bättre kommunikation med sina medarbetare, bättre förmånsutbud samt introducera nyanställda på ett mer effektivt och digitalt sätt. Hos oss får du chansen att inte bara påverka en organisations interna arbete, utan även deras medarbetares välmående och relationen till sin arbetsgivare.

Dela detta jobb

logga
Benify söker junior bolagsjurist

Jurek