juridikjobb.se

logga

Bid Manager Offentlig Sektor till Ework

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Bid Manager Offentlig Sektor till Ework

Ework Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, Telekom, Teknik och Management. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag.  Vi förstärker nu Sveriges vassaste Sälj och Bidfunktion, och hoppas att du vill förstärka teamet. Om du utgår från Stockholm, Göteborg eller Malmö spelar mindre roll – vi jobbar oavsett nationellt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder fantastiska kollegor i en snabb och flexibel miljö, ett engagerat ledarskap samt ett roligt jobb hos ett satsande företag. Vi växer inom den Offentliga affären och du blir med från starten när vi bygger upp ett nytt Offentligt Team med Säljansvariga och Bid Managers. Egna initiativ och ditt entreprenörskap är något som kommer få ett stort utrymme i rollen.

Vi bygger teamet utifrån förmåga och vilja att ständigt utvecklas. Din potential kommer värderas likväl som den erfarenhet du besitter. Hos oss kombineras professionell inställning med hög ambitions- och servicenivå. Här omges du av personer som vill överträffa förväntningar och har modet att ifrågasätta givna sanningar.

Vi erbjuder konkurrensmässiga villkor.

Rollen

Framgång i denna roll baseras mycket på en förmåga att projektleda upphandlingar inom offentlig sektor.  Det är meriterande med erfarenheter inom avtalsrätt, offentlig upphandling, inköp, affärsjuridik eller liknande. En del i ditt uppdrag kommer att ske via kunddialog och möten med externa kunder.

I rollen kommer du att bevaka marknaden, skriva texter, och samarbeta med kollegorna som sedan ska leverera på uppdragen. Men hos oss räcker det inte med att följa en viss process, utan rollen handlar lika mycket om att ifrågasätta kraven och att vara kreativ i att se lösningar samt nya affärsmöjligheter. Du har en fallenhet för affärer och besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. I ditt arbete är du noggrann, stresstålig och prestigelös.

Din erfarenhet och personlighet

Eftersom vi rekryterar flera personer så ser vi gärna ansökan från dig som nyligen genomgått studier (kanske inom juridik, ekonomi eller inköp) och med dig som jobbat med upphandlingar i liknande roller innan. Din bakgrund kan även varit inom försäljning, men att du funnit att arbetet med att ta fram och skicka offerter och anbud är det som ger mest energi.

Det som är gemensamt är att du bör ha ett bra språk och vara duktig på att formulera dig och argumentera. Som person behövs förmågan att ifrågasätta och för att nå lösningar krävs det att du har förmågan att se helheten. I korthet bör du känna igen dig i att vara social, analytisk, tar egna initiativ och är den som driver på.

Identifierar du dig dessutom med våra värdeord Angelägen, Uppmärksam och Professionell - är du vad vi kallar en Eworker.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Finns möjligheten så ser vi gärna tillträde innan sommaren, men vi väntar såklart på rätt person.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta niclas.wate@roirekrytering.se.

För frågor kring företaget eller rollen som är placerad i Stockholm är du även välkommen att kontakta Johan Liberson på Ework på mobil 0708 54 30 39 eller epost johan.liberson@eworkgroup.com.

Såklart är du varmt välkommen att läsa mer om oss på https://www.eworkgroup.com/se

Dela detta jobb

logga
Bid Manager Offentlig Sektor till Ework

Roi Rekrytering Sverige AB