juridikjobb.se

Biträdande Jurist – Corporate/M&A

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Biträdande Jurist – Corporate/M&A

Morris Law är en svensk advokatbyrå som tror att affärsjuridik kan vara minst lika progressiv, snabbtänkt och mänsklig som sin omgivning. Vi är idag ca 80 medarbetare med vilja och ambition att modernisera upplevelsen av kvalificerad affärsjuridik. Läs gärna mer här.

Vi fortsätter att växa och söker just nu en biträdande jurist till vår verksamhetsgrupp inom Corp & M&A som vill vara med och fortsätta att bygga framtidens advokatbyrå. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från annan advokatbyrå, att du har jobbat med transaktioner och att du har erfarenhet av projektledning och avtalsskrivning. Om du är nyfiken på vilka vi är och vill vara en del av vårt lag så är du välkommen med din ansökan. 

Morris Corp- & M&A-grupp består idag av medarbetare med hög kompetens inom samtliga transaktionsrelaterade och bolagsrättsliga områden. Våra klienter är bl.a. entreprenörer, investmentbolag och PE-bolag. Arbetsuppgifterna innefattar allt från löpande rådgivning i klientens dagliga verksamhet till transaktioner, omstruktureringar och investeringar. Vi arbetar även nära och stöttar Morris övriga verksamhetsgrupper i bl.a. bolagsrättsliga frågor och ägarfrågor.

För oss på Morris Law är din personlighet minst lika viktig som dina formella meriter. Vi ser gärna att du delar vår drivkraft att utveckla advokatbranschen. Du kommer få en unik position i vårt lagbygge och vi värdesätter därför att du gillar att ta ansvar, är en lagspelare och gillar att arbeta i projektform.

Vem kontaktar du om du vill veta mer? Vi på Morris Law gillar transparens. Vi vill vara tydliga med vad vi kan erbjuda dig och också vad vi har för förväntningar på dig. Vill du veta mer om Morris Law och om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Sundmalm Persson på 070-787 03 43 eller Martin Prager på 070-092 43 14. 

Varmt välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. Bifoga också betyg och examensbevis från juristlinjen. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Biträdande Jurist – Corporate/M&A

Advokatfirman Morris AB