juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande jurist till bank- och finansgruppen på Wigge & Partners

Ort
Utgår

2022-06-20

Ansök nu

Biträdande jurist till bank- och finansgruppen på Wigge & Partners

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på transaktioner och söker nu en biträdande jurist till bank- och finansgruppen.

Wigge & Partners välrenommerade bank- och finansgrupp har djup och bred kännedom om svenska och internationella finansieringstransaktioner. Vårt koncept med små arbetsgrupper som leds av involverade erfarna delägare med bakgrund från de större byråerna är mycket uppskattat av våra klienter och ger dig som biträdande jurist stor utvecklingspotential, ökad förståelse för affären, möjlighet till eget ansvar och stark laganda från start.

Om rollen

Som biträdande jurist i bank- och finansgruppen får du arbeta med såväl svenska som internationella kommersiella transaktioner inom bland annat traditionell lånefinansiering, strukturerad finansiering, projekt-, förvärvs-, export- och fastighetsfinansieringar, leasingarrangemang samt kapitalmarknadsfinansiering. Vi agerar regelbundet rådgivare till svenska och internationella banker och andra finansiella institutioner, kreditfonder, fastighetsfonder, riskkapitalfonder, värdepappersbolag, börsbolag, utvecklingsbanker, exportkreditnämnden, institutionella investerare och andra långivare och låntagare.

Din profil

Vi söker dig som tagit juristexamen, har något års erfarenhet från advokatbyrå och har arbetat med bank- och finansieringsrelaterade ärenden. Du har goda akademiska meriter, ett kommersiellt driv och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar. För att trivas hos oss behöver du ha en hög ambitionsnivå, vilja leda och driva projekt samt ha ett genuint intresse för affärsjuridik.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor om rollen eller Wigge & Partners vänligen kontakta Zarina Virsholm på +46 73-399 07 27 och på zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Zerin Baran +46 72-032 87 86 och på zerin.baran@sharprecruitment.se

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg.

Om Wigge & Partners

Wigge & Partners etablerades 2015 av fem partners från en av landets ledande fullservicebyråer. Sedan starten har vi haft en stark tillväxt, och är idag drygt 40 medarbetare varav tio delägare. Vi är övertygade om att en av våra styrkor är vår starka drivkraft att skapa och bibehålla en trivsam och hållbar företagskultur.

Vår vision är att vara Sveriges ledande advokatbyrå inom våra praktikområden. Vår mission är att genom vår rådgivning bidra till att våra klienter kan ta intelligenta och sunda affärsmässiga beslut, samt att formalisera dessa genom effektiva förhandlingar och klokt formulerade avtal. Det kallar vi ”Excellence in Transactions”!

 

 

Dela detta jobb

Biträdande jurist till bank- och finansgruppen på Wigge & Partners

Sharp Recruitment & Consultants