juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Biträdande jurister med intresse för bank- och finansrätt

Ort
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Biträdande jurister med intresse för bank- och finansrätt

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt bank- och finansteam i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med olika typer av finansieringar, t.ex. förvärvs-/projektfinansieringar och exportfinansieringar. Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella banker, företag, fonder och andra institutioner med kvalificerad juridisk rådgivning i samband med finansieringar, men även att bistå klienter i frågor rörande bank- och bolagsrätt, kapitalmarknadsjuridik, kommersiella avtal samt löpande affärsjuridik.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen och har ett särskilt intresse inom bank- och finans. Vi söker även dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå, bank eller motsvarande och där arbetat med finansieringsjuridik. Du har hög juridisk kompetens, en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. 

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 6 februari 2023. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer sker fortlöpande.

Har du frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!

Dela detta jobb

logo
Biträdande jurister med intresse för bank- och finansrätt

Wistrand Advokatbyrå