juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsekonom

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Bolagsekonom

Julakoncernen fortsätter att växa och därmed utökar vi vår ekonomifunktion. Vi är en familjeägd koncern, med ursprung i retailföretaget Jula. I koncernen ingår förutom Jula även Hööks, G&K Blanks Fastigheter, Wästgöta Finans, Jula Logistics, Jula Miljö & Energi och Jula Hotell.

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla Julas olika verksamhetsbolag. Vi erbjuder dig en spännande roll och välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där nyfikenhet, framåtanda och engagemang är våra gemensamma värderingar.

Det här gör man som Bolagsekonom

I uppdraget som Bolagsekonom bidrar du till att koncernens olika verksamheter har förutsättningar att uppnå sina verksamhetsmål. Som Bolagsekonom ansvarar du för allt löpande ekonomiarbete, månads- och årsbokslut, kontoavstämningar, intern service, kommunikation med myndigheter m.m. för ett eller flera av koncernens bolag. Du kommer att fungera som en Business Partner mot bolagen och proaktivt stötta verksamheterna i uppföljning och styrning genom bland annat budget- och prognosarbete samt månadsvisa resultatgenomgångar. Vidare är du med och utvecklar rutiner och processer samt deltar i projekt. Du ingår i ett team och bidrar till helheten för ekonomifunktionen genom att samverka med kollegor och övriga medarbetare i organisationen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter  

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi med erfarenhet av liknande roller inom redovisning. Vidare har du goda kunskaper i bokföring och ekonomiadministration. Vi ser gärna att du har vana att förstå och tolka regelverk samt lagar och avtal inom t ex skatte- och redovisningsregler. Det är meriterande med kunskaper i system såsom Hogia och M3 samt erfarenhet av koncernredovisning.

Vi är ett internationellt företag med koncernspråk engelska. Du behöver därför ha goda språkliga kunskaper i både svenska och engelska för att lyckas i ditt uppdrag.

Det här är du som person

Som person har du ett brinnande intresse för att stötta verksamheter i ekonomifrågor samt har god förmåga att koppla ekonomiarbetet till affärsnyttan. Du är även strukturerad och analytisk med förmåga att basera dina analyser på siffror och fakta.

För att lyckas i rollen har du förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt samt fatta beslut inom ramen för ditt uppdrag. Du har en drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt. Vidare är du kommunikativ och social och har en förmåga att bygga relationer internt i organisationen.

Bra att veta 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. På Jula tillämpar vi ett flexibelt arbetssätt, det är ditt uppdrag och ansvarsområden som styr varifrån man utför sitt arbete. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så klicka på länken för att registrera CV och personligt brev. Ansök idag då urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 5 februari.  Frågor om tjänsten besvaras av Ola Helgesson, CFO Jula Holding på ola.helgesson@jula.se

Dela detta jobb

Bolagsekonom

Jula AB