juridikjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Bolagsjurist

Jula är en internationellt verksam entreprenörsdriven företagsgrupp med huvudkontor i Skara. Verksamhetsområdena sträcker sig över flera olika branscher med tyngdpunkt inom B2C och retail. I gruppen finns två internationellt verksamma retailkedjor, ett finansbolag, ett fastighetsbolag, en logistikverksamhet och en hotellrörelse. Tillväxttakten för gruppen är hög, både inom befintliga verksamheter och framtida nya och via moderbolaget Jula Holding AB fortsätter expansionen. Läs mer på www.jula.se

Jula-koncernen är i snabb utveckling och fortsatt tillväxt. I din roll som bolagsjurist kommer du att arbeta nära verksamheten och rapportera till CFO. Arbetet kommer att vara omväxlande och spänna över alla verksamhetsområden i koncernen. Du ger juridiskt stöd och rådgivning, deltar i förhandlingar och avtalsskrivningar. 

Vi söker dig som vill vara med och driva den spännande resan vidare, både i utvecklingen av koncernen men också att fortsätta utvecklingsarbetet av juristfunktionen i en entreprenöriell organisation. Tjänsten förutsätter ett proaktivt förhållningssätt med förmåga att förstå olika verksamheter. Du tillhandahåller brett juridiskt stöd, utvecklar arbetssätt och tar fram verktyg som möter verksamheternas krav på effektivitet och professionalitet.

Du trivs med att fungera som ett professionellt stöd för dina kollegor och ser till att skapa dig en god förståelse för utmaningarna i deras vardag. Du är lösningsorienterad och säkerställer resultat tack vare ett starkt inre driv i kombination med förmågan att arbeta systematiskt och strukturerat. Då tjänsten innebär många kontakter internt såväl som externt är det av största betydelse att du är social, kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer. Du trivs lika bra i samarbete med andra som med självständigt arbete och du utstrålar trygghet och säkerhet. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Skara.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

 • Juristexamen
 • Flera års arbete inom olika affärsjuridiska områden
 • Avtalsrätt
 • Compliance och Risk
 • Mönsterrätt/Upphovsrätt
 • Varumärkesrätt
 • Patenträtt
 • Digitaliseringserfarenhet
 • Affärsintresserad
 • Konstruktiv och lösningsorienterad
 • Erfarenhet av att arbeta i ägarlett bolag

Så här söker du

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB. 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen ta kontakt med K2 Search AB, Marie Holbek, marie.holbek@k2search.se , tfn 0766-202985 eller Bengt Olander, bengt.olander@k2search.se, tfn 0760-001805. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten genom att klicka här!

Bolagsjurist

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-08

Ansök nu

Dela detta jobb