juridikjobb.se

Brinner du för avtals/affärsjuridik och vill ta ditt nästa steg i karriären, där du får verka på en internationell arena, i ett expansivt bolag? Corporate Law avdelningen på Alektum Group växer och utökar nu sitt team med en ny kollega!


TJÄNSTEN

Som bolagsjurist hos Alektum Group välkomnas du in i ett härligt och kompetent team som ansvarar för koncernens juridik. Alektum Group finns idag i 16 länder och du kommer att axla en viktig roll där du stöttar koncernen i ett brett spektrum av juridiska frågor med stort fokus på avtalsrätt, både på nationell men också internationell nivå. 

Tillsammans med dina kollegor kommer du huvudsakligen att ansvara för att:

  • bygga struktur för avtalshantering på koncernnivå
  • regelefterlevnad och omvärldsbevakning inom avtalsområdet
  • stötta våra jurister och landschefer runt om i Europa i diverse avtalsfrågor
  • leverera juridisk rådgivning till de olika bolagen inom Alektum Group Koncernen
  • upprätta, granska, samt förhandla avtal på både engelska och svenska
  • bistå vid hantering av krediter och säkerheter

Rollen är mångfacetterad och spänner över samtliga Alektum Groups länder med tyngdpunkt inom våra kärnverksamheter inkasso, finansiella lösningar, informationstjänster och juridik. Du kommer vara en del av juristteamet och rapportera direkt till CLO.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har en kandidatexamen i juridik eller är utbildad affärsjurist. Du har arbetat som jurist på advokatbyrå, bank eller med fördel ett annat bolag med verksamhet som liknar vår, och är redo för nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du som söker har god erfarenhet av kommersiella avtal, avtalsrätt och brinner för att vidareutvecklas inom området. Då du kommer att arbeta med samtliga bolag inom koncernen, och med kollegor i andra länder, är det viktigt att du är bekväm både med att tala och skriva på engelska. Vi ser det som meriterande om du har några fler språkkunskaper, exempelvis tyska. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, företagsam och proaktiv. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta på olika nivåer och duktig på att etablera goda relationer.

VAD ERBJUDER VI? 

Du kommer arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en fartfylld miljö på ett bolag som befinner sig i en expansiv fas. Du kommer att få hantera ett brett spektrum av juridiska frågor med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi värdesätter vår personal och vi tycker det är viktigt med balans mellan arbete och fritid. 

START

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och start sker omgående eller enligt överenskommelse med placering på Alektum Groups huvudkontor i centrala Göteborg. 

INTRESSERAD?

Har du den erfarenhet vi letar efter och vill du bidra med din kompetens och personlighet till vårt Coroprate Law team? Tveka inte att skicka in din ansökan, senast den 20 januari 2020. Enbart ansökningar som kommit in via vår karriärsida accepteras. 

Vill du veta mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten, välkommen att kontakta:
Catharina Bergqvist, CLO. 
Catharina Bergqvist@alektumgroup.com 
031-730 74 14. 

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
HRBP Isabell Konjic, 
isabell.konjic@alektumgroup.com

 

 

 

 

 

 

Bolagsjurist inom avtalsrätt

Företag Alektum Group
Ort
Utgår

2020-01-20

Ansök nu

Dela detta jobb