juridikjobb.se

Logo

Bolagsjurist med erfarenhet av kund- och leverantörsavtal sökes

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Bolagsjurist med erfarenhet av kund- och leverantörsavtal sökes

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en bolagsjurist för ett konsultuppdrag. Du kommer att arbeta brett med kund- och leverantörsavtal. Du kommer även att stötta verksamheten i övrigt med juridiska frågor.

Vem är du?
Du har en juristexamen och minst fem års erfarenhet av att arbeta som jurist, varav åtminstone tre bör vara från en välrenommerad affärsjuridisk byrå med inriktning mot kommersiell avtalsrätt. Du har erfarenhet av att förhandla och granska kund- och leverantörsavtal och är flytande i svenska och engelska. Du är affärsmässig, social, kommunikativ och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Uppdraget är på minst tre månader med start så snart som möjligt.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag. För rätt person finns goda förutsättningar att konsultuppdraget övergår i en fast anställning.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Bolagsjurist med erfarenhet av kund- och leverantörsavtal sökes

Jurek Bemanning