juridikjobb.se

Bolagsjurist med fokus på Compliance till ICT.

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Bolagsjurist med fokus på Compliance till ICT.

Kort om tjänsten

ICT söker nu en bolagsjurist inom compliance med vana av att skapa en stark Finansiell juridisk dokumentation som säkerställer att vi håller rätt kvalitet i våra processer. Rollen kräver kunskap av att hantera transaktioner globalt och säkerställa rätt uppsättning för det. Med en vana av ekonomiska flöden både lokalt och globalt bekräftar det dina kunskaper inom finansiell juridik och vår hantering av det på bästa sätt.
För oss som bolag är det centralt att vi möter upp det svenska regelverk som säkerställer en hållbar hantering, så kunskaper och erfarenheter med inriktning AML är meriterande.
För att lyckas och trivas i rollen så trivs du med att tempot är högt.
Om du är en person som är säker på dina färdigheter och gillar att vara involverad i att bygga strukturer och system, kommer ICT att vara en fantastisk arbetsplats för dig!

Om verksamheten

ICT är ett företag verksamt inom Crowd Marketing-branschen där ICTs målsättning är att samarbeta med och stödja en av världens största säljorganisationer, Crowd1, genom marknadsföring och distribution av digitala produkter och tjänster.
Vi når kunder på alla världens kontinenter genom vårt nätverk med fler än 30 miljoner människor världen över som
rekommenderar och säljer digitala produkter direkt till slutanvändare. .
ICT är ett företag i en stark tillväxtfas med en utpräglad entreprenöriell anda.
Vi arbetar från kontor i Stockholm, Madrid, Dubai och Marbella.

Mer om tjänsten

Som bolagsjurist med fokus på Compliance är du ansvarig för:

• Att säkerställa att vi agerar korrekt under relevanta svenska finansiella regelverk som finns för vår verksamhets bästa.
• Tidigare erfarenhet av AML-arbete inom ett internationellt bolag med utländska dotterbolag.
• Erfarenhet eller kunskap om relevanta regelverk kring kryptovalutor är meriterande.
• Säkerställa tydliga, koncisa, handlingsbara och praktiska observationer och rekommendationer, med en väldokumenterad
process för kommunikation och godkännande.
• Tidigare erfarenhet från arbete inom snabbt växande start-up/scale-up företag med förståelse för de utmaningar det
innebär är meriterande.

Din profil

Vi letar efter dig som är strukturerad och noggrann, med ett positivt ”kan göra” -sätt till jobbet och med ett starkt och moget ledarskap som ger förtroende.
Du är van att arbeta självständigt och ser proaktivt på de frågor som ligger “på ditt bord” och återkopplar enligt överenskommelse. För att lyckas i den här rollen ser vi att du är mycket fokuserad, hands on, med stor uppmärksamhet på detaljer och har kompetens inom finansiell juridik redovisning. Eftersom företaget du ska arbeta med är internationellt är det viktigt att du kommunicerar flytande på engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Bolagsjurist med fokus på Compliance till ICT.

Dreamwork Scandinavia AB