juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hos AutoConcept får du möjlighet att utvecklas som jurist och även få en god inblick i företagande. Som bolagsjurist hos oss kommer du att spela en betydande roll för bolagets fortsatta utveckling.

Om rollen
Nu söker vi en driven och engagerad jurist som vill arbeta verksamhetsnära och operativt i vårt härliga team på AutoConcept! Här kommer du få en chans att fördjupa dina kunskaper i försäkringsrätt samtidigt som du har möjlighet att bredda dig i rollen som bolagsjurist och vara en viktig del av organisationen.

Ditt arbete kommer att omfatta granskning och upprättande av avtal och allmänna villkor samt hanterande av överprövningar och omprövningar som är kopplade till fordonsförsäkringarna vi förmedlar till våra kunder. Du kommer även att ha kontakt med och arbeta gentemot externa advokatbyråer som bolaget kan komma att anlita. I rollen kommer fokus att ligga på att säkerställa bolagets regelefterlevnad och det är viktigt att du håller dig uppdaterad inom aktuella rättsområden. Du kommer också att löpande få utbilda övriga kollegor inom exempelvis IDD, GDPR och andra compliance-frågor.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med flera andra funktioner i bolaget och du rapporterar till bolagets VD.

Du kommer att utgå från huvudkontoret som är beläget i trevliga lokaler i Kungsbacka, här är det högt i tak och en familjär och trevlig stämning.

Vem är du?
För att du ska trivas i rollen ser vi att du är en driven, engagerad och lösningsorienterad person. Du har en juristutbildning och minst ett par års relevant erfarenhet och goda kunskaper inom försäkringsrätt. Det är troligt att du idag arbetar på ett försäkringsbolag eller på en annan plats där du jobbar mycket med försäkringsfrågor. Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet från att jobba med personuppgiftslagstiftning (GDPR) och kommersiell avtalsrätt. Då en stor del av arbetet handlar om att författa juridiska texter och avtal så är det en förutsättning att du har lätt för att uttrycka dig i skrift och en förmåga att förmedla juridik på ett enkelt och tydligt sätt även till icke-jurister.

För att lyckas i rollen bör du vara en lagspelare och ha en vilja att bygga goda relationer på olika nivåer inom vår affärsverksamhet. Det är en fördel om du är nyfiken och tycker om att sätta dig in i nya rättsområden. Slutligen så tror vi att du har intresse för företagande och en förståelse för tillämpande av juridiken i praktiken.

Om AutoConcept
AutoConcepts grundtanke är att det "ska vara lika tryggt och enkelt att köpa begagnat som att köpa nytt". Bolaget är av Finansinspektionen godkänd försäkringsförmedlare och har drygt 20 års erfarenhet av fordonsförsäkringar och skadehantering. AutoConcept befinner sig i en stark tillväxt och är idag verksamt i hela Norden. Man har dock behållit känslan av att vara ett familjärt och entreprenörsdrivet bolag. Bolaget har under åren fått många fina utmärkelser och har bland annat varit framröstat som Di Gasell hela fem gånger! För ytterligare information se www.autoconcept.se

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar AutoConcept med UNSQUARE. UNSQUARE är ett modernt och personligt konsult- och rekryteringsbolag nischat inom Legal & Compliance. Läs mer om oss på www.unsquarelaw.com

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Spandow på telefon 0765-451778 eller via e-post linn.spandow@unsquarelaw.com.

 

logo

Bolagsjurist till AutoConcept

Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Dela detta jobb