juridikjobb.se

Genom att ersätta en föråldrad pappersfaktura med ett interaktivt format, smart teknologi och automation, så erbjuder Billogram intelligentare fakturering som gynnar både företag och deras kunder.

Billogram föddes ur idén om att förnya en föråldrad faktureringsprocess och ersätta traditionella PDF- och pappersfakturor med ett interaktivt format. Idag erbjuder vi en digital plattform för fakturering och betalningar som effektiviserar kundhanteringen, samtidigt som den förbättrar kundupplevelsen. Med hjälp av smart teknologi hjälper vi företag automatisera processer som sänker kostnader, ökar intäkter och reducerar churn.

Nu söker vi en jurist till vårt kontor i centrala Stockholm som vill vara med och förändra en traditionell marknad och skapa något nytt.

Vad får du hos oss

Billogram är ett bolag i ständig rörelse som fortsätter att locka till sig talangfulla och inkluderande medarbetare. Hos oss kommer du få möjlighet att vara med och bygga upp en verksamhet och juristfunktion från grunden.

Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta i en ung, progressiv och flexibel organisation som kännetecknas av gemenskap, nytänkande och hängivenhet. Du kommer att få en viktig roll i byggandet och vidareutvecklingen av en proaktiv juristfunktion med mycket mandat, förtroende och ansvar.

Rollen

Som bolagsjurist på Billogram kommer du att arbeta nära affärsverksamheten, med frågor som spänner över stora delar av vår hela vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

  • Upprätthålla och uppdatera avtalsvillkor rörande Billograms produkter och tjänster
  • Upprätta, granska och förhandla ett brett utbud av olika avtal
  • Identifiera olika datarisker (GDPR)
  • Genomföra internutbildningar
  • Hjälpa organisationen med framtagande av nya produkter och tjänster 
  • Löpande lämna juridiskt stöd till företagsledningen och organisationen i övrigt

Du kommer att ingå i Ekonomi- och Legalgruppen och rapportera direkt till vår CFO.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med fintech och payment services. Det är även meriterande om du har förståelse och intresse för IT- och techfrågor.

Vi söker en doer. Det är viktigt att du är driven, strukturerad, initiativtagande, proaktiv och har förmågan att hitta balansen mellan det kommersiella och juridiken. Vidare ska du ha förmågan att på ett pedagogiskt och prestigelöst sätt kommunicera dina kunskaper och insikter till olika verksamheter inom organisationen. Det är viktigt att du är noggrann, van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Därutöver besitter du en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad.

Då vi arbetar både nationellt och internationellt måste du behärska svenska och engelska obehindrat, både i tal och i skrift.

Ansökan

Låter det som en intressant roll för dig? Ansök då redan idag.

I denna rekrytering samarbetar Billogram med Sharp Recruitment. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För ytterligare information eller frågor om tjänsten eller Billogram, kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Ansvarig rekryterare
Zarina Virsholm

zarina.virsholm@sharprecruitment.se
0733990727

 

Bolagsjurist till Billogram

Ort
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb