juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till Bonava

Ort
Utgår

2023-02-09

Ansök nu

Bolagsjurist till Bonava

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

Nu söker vi en affärsdriven bolagsjurist till Bonava koncernen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Bonava är ett entreprenörsdrivet och snabbfotat bolag med en familjär kultur. Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt och vidareutvecklas i en snabbväxande och flexibel miljö. Du kommer att ingå i ett professionellt och högpresterande team på koncernnivå och vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Vad ingår i rollen?

Som bolagsjurist hos oss kommer du att få en aktiv roll inom funktionen koncernjuridik och därigenom stötta koncernens affärsverksamhet med juridiska tjänster och rådgivning. Du kommer att arbeta brett och hantera löpande juridiska ärenden kopplade till b.la bolagsrätt, avtalsrätt, börsrätt och bolagsstyrning. Många frågor rörande hälsa, säkerhet, hållbarhet och sanktioner spiller över på bolagsstyrningen.

Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och arbeta nära andra koncernfunktioner som t.ex. finans, strategi och hållbarhet samt rapportera direkt till Group Head of Legal.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och med minst två års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och bred erfarenhet av bolagsrätt, bolagsstyrning och börsrätt. Vi ser även att du har erfarenhet av M&A, kommersiella avtal samt gärna bank och finans. Det kommer samtidigt ges stora möjligheter att över tid påverka och utforma rollen på det sätt som du vill.

För att passa in i företaget och rollen är det viktigt att du är självständig, ansvarsfull, prestigelös och strukturerad. Vidare är du en affärsdriven och nyfiken person som är kommunikativ, gillar ett högt tempo samt kan fatta snabba beslut.

Då vi arbetar i en global organisation är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Kontakt och ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför gärna redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Elin Flodin på tel. 072-360 73 29 eller elin.flodin@sharprecruitment.se, eller Zarina Virsholm på tel. 073-399 07 27 eller zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Bolagsjurist till Bonava

Sharp Recruitment & Consultants