juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till Bravida

Ort
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Bolagsjurist till Bravida

Bravida växer och breddar samtidigt verksamheten mot nya affärsområden. Vi söker därför ytterligare en bolagsjurist till vår juristfunktion som utgör en central del av bolagets affärsverksamhet. Bli en av oss på Bravida!

Om rollen

Som jurist på Bravida får du ta en aktiv roll i bolagets affärsverksamhet, bland annat som stöd åt affärschefer, ledare av koncerngemensamma initiativ och bolagets företrädare i förhandlingar med kunder och leverantörer.

Du ingår i ett team av fyra jurister och tillsammans ansvarar vi för täcka koncernens kompletta behov av juridiska tjänster och rådgivning. Juriststaben jobbar samtidigt nära övriga koncernstaber och koncernledningen inom ramen för koncerngemensamma initiativ och strategiska frågor. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Det är inget krav men ett plus om du även kan något av de andra nordiska språken.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och med minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag och bred erfarenhet av entreprenadjuridik och angränsande frågor. Har du även erfarenhet av GDPR, compliance, IT-rätt och/eller M&A är detta meriterande. Det kommer samtidigt ges stora möjligheter att över tid påverka och utforma rollen på det sätt som du vill!

För att lyckas i denna roll ser vi att du är självständig, servicedriven, prestigelös och affärsmässig i ditt tänk. Vi ser även att du är nyfiken, proaktiv och initiativtagande samt att du kan hålla utbildningar och fungera som projektledare av interna projekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden med över 12 000 anställda. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande Bravida och/eller tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86 zerin.baran@sharprecruitment.se, eller Dalia Missikos på 073 152 94 09, dalia.missikos@sharprecruitment.se

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Bolagsjurist till Bravida

Sharp Recruitment & Consultants