juridikjobb.se

logga

Bolagsjurist till entreprenöriell koncern

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Bolagsjurist till entreprenöriell koncern

Till vår kund, som är ett privat holdingbolag ägt av en framgångsrik entreprenör, söker vi nu en engagerad, pragmatisk och affärsmässig jurist som ser möjligheter i att arbeta i en entreprenöriell miljö inom flera olika branscher.

Arbetsbeskrivning:

Som bolagsjurist är du ansvarig för att bistå verksamheten med juridisk rådgivning inom ett flertal olika rättsområden. Du kommer således att arbeta brett juridiskt men med stort fokus mot kommersiella avtal där din roll blir att både upprätta, granska och förhandla avtal. Du kommer även att arbeta med och driva M&A-processer samt hantera frågor och ärenden relaterade till t.ex. marknadsrätt, upphovsrätt, konsumenträtt, IT-rätt och GDPR. I rollen som verksamhetens enda jurist förväntas du vidare arbeta proaktivt för att minimera eventuella framtida risker.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen och därefter omkring fyra till fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på bolag eller advokatbyrå. Du har en bred affärsjuridisk kompetens gärna med tyngd inom kommersiella avtal och M&A-relaterat arbete. Du drivs och motiveras av en entreprenöriell anda och trivs i en ständigt föränderlig miljö. Du är van vid och trivs med att arbeta självständigt och ta mycket eget ansvar.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i denna roll tror vi att du är driven, noggrann och prestigelös. Du vågar ta egna initiativ, kan hantera många frågor och ärenden samtidigt och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

Du förutsätts ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Du erbjuds:

Du erbjuds en bred och mycket spännande roll i en entreprenöriell koncern där man alltid är öppen för att förverkliga nya bolagsdrömmar. Tjänsten är placerad på bolagets kontor i centrala Stockholm.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

Jurek Rekrytering & Bemanning ansvarar för denna rekryteringsprocess. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736 90 50 18 alternativt via matilda.karlsson@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Bolagsjurist till entreprenöriell koncern

Jurek