juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till Fazer

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Bolagsjurist till Fazer

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Enligt sin vision För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden.

Om oss

Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Koncernens omsättning 2020 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 8 500. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar och vår verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

På Fazer främjar vi en kultur där våra medarbetare presterar, engageras och utvecklas tillsammans. Detta innebär att ta initiativ, se längre än till att slutföra den egna uppgiften, förstå effekterna av den egna insatsen och att ta ansvar för resultatet. Vi utvecklar ständigt vår kultur med betoning på gemensamt ansvar för företagets framgångar. Vi bryr vi oss om varandra och fokuserar på våra medarbetares hälsa och engagemang genom ständig medarbetar- och ledarskapsutveckling.

Nu söker vi efter en driven och engagerad bolagsjurist till vårt Stockholmskontor.

Om rollen

I din roll kommer du att tillhöra koncernens juristteam på fem personer och du kommer att arbeta brett med alla områden som berör vår verksamhet – kommersiella avtal av olika slag, marknadsföring, konsumentjuridik, konkurrensrätt och mycket mer. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en spännande och konsumentnära miljö och du kommer att stödja och på ett proaktivt och initiativtagande sätt arbeta nära organisationen, affären och övriga verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bl.a. att:

  • Upprätta och granska olika typer av kommersiella avtal

  • Ha ett helhetsansvar för alla juridiska frågor som kan uppstå i verksamheten.

  • Utbilda och informera verksamheten

  • Koordinera och köpa in juridisk rådgivning från externa parter där det behövs

Bakgrund och profil

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst sju års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag. För att passa in i organisationen och rollen behöver du vara prestigelös, engagerad och ha hög integritet. Vi söker en generalist som kan arbeta självständigt och fatta snabba beslut. Det är viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och ser lösningar i stället för problem. Eftersom Fazer är ett internationellt bolag är det även viktigt att du kan arbeta obehindrat både på svenska och engelska.

Fazer är en snabbfotad och flexibel organisation där ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du är en trygg person som trivs med att arbeta brett. Som bolagsjurist hos oss blir du hela organisationens bollplank och du behöver därför vara en kommunikativ person som gillar att arbeta med andra och kan förklara komplexa juridiska problem på ett lättförståeligt sätt. Med rätt inställning, entusiasm, laganda och energi kommer du långt hos oss.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande Fazer och/eller tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på 073 641 88 81 eller Linda.Sjohagen@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Dela detta jobb

Bolagsjurist till Fazer

Sharp Recruitment & Consultants