juridikjobb.se

Bolagsjurist till JM Entreprenad

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Bolagsjurist till JM Entreprenad

BOLAGSJURIST TILL JM ENTREPRENAD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Entreprenad söker nu en bolagsjurist med erfarenhet från entreprenadjuridik för att stödja affärsverksamheten i bolaget.  Vi är placerade vid huvudkontoret i Frösunda, Solna.  

Om bolaget

JMs dotterbolag JM Entreprenad AB med ca 400 medarbetare ägnar sig åt bygg-och anläggnings-entreprenader i Storstockholm. Entreprenadverksamheten bedrivs huvudsakligen inom affärsenheterna Anläggning och Hus. Kunderna är professionella beställare inom privat och offentlig sektor.  

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.  

Arbetsuppgifter  

Du kommer att arbeta nära JM Entreprenads affärsverksamhet och vara delaktig i arbetet med anbud, kontrakt, riskbedömning av avtal, uppföljning och handläggning av tvister. En viktig del i arbetet är att stötta i anbudsprocesser och att delta i anbudsgenomgångar men även att hjälpa till med inköpsavtal. Du kommer att utbilda organisationen i entreprenadjuridik samt vara med i att utveckla strukturen i affärsprocessen hos JM Entreprenad och i denna del bevaka att relevanta legala aspekter beaktas. Arbetet bedrivs ofta i team och du förväntas ta ett stort ansvar. Eftersom det finns andra jurister inom koncernen finns möjlighet till erfarenhetsutbyte mellan bolagen. Du kommer att rapportera till Regionchefen för Anläggning.

Erfarenheter och egenskaper  

Vi söker dig som är jur. kand. eller har juristexamen och som har flera års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag med entreprenadrätt och offentlig upphandling. Behärskar du branschens mät- och ersättningsregler är det ett stort plus. Det är meriterande om du därutöver är notariemeriterad och har erfarenhet av försäkringar.   

För att lyckas i rollen som bolagsjurist hos oss är det viktigt att du trygg i din roll som rådgivare och tycker om att ge service till verksamheten. Du kommer att arbeta självständigt och är bra på att etablera relationer. Du har lätt för att samarbeta med personer i olika funktioner och på olika nivåer och är en bra kommunikatör med en god affärsförståelse. Andra egenskaper som är viktiga är noggrannhet, engagemang, prestigelöshet och integritet. 

Kontakt  

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker nedan. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Bolagsjurist till JM Entreprenad

von Feilitzen & Partners AB