juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Bolagsjurist till Lindab Group

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Bolagsjurist till Lindab Group

Lindab är ett ledande ventilationsbolag i Europa med lösningar för energieffektiv ventilation och ett hälsosamt inomhusklimat. I norra Europa har vi även ett omfattande erbjudande av tak, fasader och takavvattning. Lindab finns i 20 länder i Europa och omsätter drygt 9,5 miljarder kronor.

Vi har en decentraliserad organisation med cirka 4500 medarbetare som jobbar nära kunderna, där vår drivkraft är att skapa ett bättre klimat.

Nu söker vi en affärsdriven, självständig och engagerad bolagsjurist som erbjuds ett varierande arbete i en internationell miljö.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lindabs bolagsjurist kommer du att arbeta nära affären i en internationell verksamhet. Du kommer att rapportera till Lindabs chefsjurist och framför allt supportera den nordiska marknaden. Rollen är bred och varierande och du kommer att ha många olika kontaktytor ut till organisationen.

Du kommer bland annat att arbeta med att upprätta, förhandla och granska kommersiella avtal och representera Lindab i förhållande till kunder, leverantörer och andra samarbetspartners. Du kommer även att arbeta med att upprätta och förbättra malldokumentation och processer samt hålla internutbildningar inom bland annat kommersiella avtal. I rollen ingår det även att utföra arbetsuppgifter relaterade till bolagsstämman och corporate governance inkluderande compliance och risk management. Du kommer dessutom att emellanåt vara delaktig i M&A-processer och arbeta med integrationen av nyförvärvade bolag. Vidare kommer du att arbeta med den legala strukturen inom koncernen och med koncernens försäkringsupplägg.

Tjänsten är baserad i Grevie (utanför Båstad) där Lindabs huvudkontor ligger eller i Malmö där vi har ett koncernkontor. Du kommer att få tillfälle att resa i tjänsten och förväntas vara på plats i Grevie en dag i veckan om du väljer att vara baserad i Malmö. Mot bakgrund av att du kommer att arbeta mycket mot dotterbolagen kommer du även att arbeta från något av deras kontor cirka en dag i veckan. I tjänsten ingår tjänstebil.


Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen och 4-5 års erfarenhet som bolagsjurist och/eller från advokatbyrå. Du har arbetat inom Corporate Commercial och med arbetsuppgifterna som beskrivs ovan. Det är meriterande om du tidigare har haft en liknande roll i en internationell verksamhet eller har arbetat på ett börsnoterat bolag. Du har även en utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som engelska.

Som person är du affärsdriven, resultatinriktad och jordnära och uppskattar att arbeta med kollegor från olika länder och kulturer. Du är även kommunikativ, strukturerad och proaktiv och inser värdet av att kunna agera snabbt vid behov. Vidare uppskattar du att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med såväl kollegor som kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.


Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds en bred och varierande tjänst i en internationell verksamhet som är ledande inom sin bransch. Lindab är en inkluderande organisation som värnar om sina anställda och som ger sina anställda ett stort förtroende och ansvar. Du kommer till en decentraliserad och prestigelös organisation med en familjär stämning. Gemensamt för alla medarbetare på Lindab är att alla vill dela med sig av sin kompetens och tid för att skapa så bra lösningar som möjligt för kunden.


Läs mer om Lindab på https://www.lindabgroup.com/sv/


Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via: email linn.marthinussen@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Bolagsjurist till Lindab Group

Jurek