juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till PwC med placering i Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Bolagsjurist till PwC med placering i Stockholm

Bolagsjurist till PwC med placering i Stockholm

Vi erbjuder

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 35 000 kunder, 2 900 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. PwC Sverige ingår i ett internationellt PwC-nätverk med över 284 000 medarbetare i 155 länder. Vår vision är att bidra till ett väl fungerande privat, offentligt och ideellt företagande som inger förtroende. Målet med våra tjänster är att bygga förtroende och lösa viktiga problem.

Som bolagsjurist kommer du vara en nyckelperson på PwC Sveriges interna juristavdelning (Office of General Counsel). Vi är i dagsläget nio personer och är placerade på Torsgatan i centrala Stockholm. Vi är en del i företagets Risk Management-organisationen och vår uppgift är att ge stöd åt ledningen och den övriga organisationen i olika juridiska frågor.

PwC är en organisation med en hög förändringstakt och det kommer att finnas goda möjlighet för dig att delta i projekt med både svensk och internationell anknytning samt att driva olika frågor i organisationen.

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist på PwC kommer du att i huvudsak arbeta med kommersiell avtalsrätt. Din viktigaste uppgift kommer att vara att bistå den övriga organisationen med att upprätta både lokala och globala kommersiella avtal, såsom kund- och leverantörsavtal. Även visst compliancearbete kan förekomma. I ditt arbete kommer du att komma i kontakt med medarbetare inom olika affärsområden och med andra företag inom det globala PwC-nätverket.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen och som har minst fem års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist. Vi förutsätter att du har arbetat med kommersiell avtalsrätt och är van vid att arbeta med internationella förhållanden. Erfarenhet av och kunskap från M&A och IT-rätt är meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du som jurist:

  • Är analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt
  • Är välformulerad både muntligen och i skrift.
  • Har ett serviceinriktat arbetssätt med ett tydligt affärsfokus
  • Har hög integritet, är självständig och lösningsorienterad.

Vidare är du som person kommunikativ, social, lätt att samarbeta med och tycker om att bygga relationer.

Vi verkar i en global miljö varför det är en förutsättning att du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan redan idag. Vid frågor, vänligen kontakta Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Rosita når du på telefon 073-540 57 07 eller skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till www.vonfeilitzen.se.

Dela detta jobb

Bolagsjurist till PwC med placering i Stockholm

von Feilitzen & Partners AB