juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till RenFuel – innovation inom förnybar bioolja

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Bolagsjurist till RenFuel – innovation inom förnybar bioolja

Vill du arbeta på ett tillväxtbolag inom bioenergi? Vill du bidra till att nå klimatmålen? Vill du arbeta nära affären? Då är kanske den här rollen något för dig.

RenFuel är ett svenskt innovationsföretag inom bioenergi med dedikerade forskare, medarbetare och ägare som med ett gediget kunnande om skogsindustri och grön kemi drivs av tanken att ersätta ändliga fossila drivmedel med hållbar bio-bensin och bio-diesel samt fossil plast med biobaserade plaster. RenFuel har patenterat en metod för att förädla lignin från en restprodukt från massaindustrin till förnybar bioolja. Att minska användningen av fossil olja bidrar till att nå klimatmålen.

Nu söker vi en konsult för ett interimsuppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

RenFuel är ett spännande innovationsföretag med stark tillväxt. Vi drivs av att vilja förändra den traditionella fossila bränsleanvändningen till mer hållbar bio-bensin och bio-diesel. Vi som arbetar här vill hjälpa till att bidra till att nå de uppsatta klimatmålen genom vår affär och arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vem söker vi?

Då vi är inne i en spännande tillväxtfas har vi löpande behov av affärsjuridiskt stöd, framför allt inom kommersiell avtalsrätt, immaterialrätt och bolagsrätt. Vi söker dig som vill arbeta i ett sammanhang som fokuserar på miljö, teknik, innovation och klimatsmarta lösningar. Du kommer att få arbeta nära affären och våra andra verksamheter och rapportera till COO som även är European Patent Attorney. Vi ser dig som ”spindeln i nätet” för att hantera och koordinera de juridiska frågor som uppkommer i verksamheten.

Vilka erfarenheter måste du ha?

Du är en erfaren jurist, gärna med bakgrund från bolag, och förstår vikten av att snabbt komma in i verksamheten, att arbeta proaktivt och lösningsorienterat med fokus på affären. Du är en van förhandlare och tycker att det är roligt med bredden och variationen på frågor som en bolagsjurist hanterar.

Interimsuppdrag

Uppdraget är på deltid, till en början, och stäcker sig från senare delen av augusti och ca 6 månader framåt. Det finns möjlighet till förlängning och kanske även fast anställning på RenFuel.

Frågor och ansökan

I denna tillsättning samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på tel. 070-241 22 27 eller på tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se eller Mikaela Wishnivetski på tel. 076-898 68 38 eller på mikaela.wishnivetski@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Bolagsjurist till RenFuel – innovation inom förnybar bioolja

Sharp Recruitment & Consultants