juridikjobb.se

logga

Bolagsjurist till Subterra

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Bolagsjurist till Subterra

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Subterras samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en bred roll nära verksamheten. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området och då bland annat supporta bolagets projektverksamhet där du är delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer även att vara involverad i bolagets tvister, med stöd av externa ombud. Du kommer vidare ges möjlighet att delta i viss utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.

Du rapporterar direkt till VD.

Vem är du

Vi söker dig som har juristexamen och har arbetat cirka 5 - 10 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har särskild erfarenhet av entreprenadrätt och gärna även tvistelösning och/eller offentliga upphandlingar. Du har vidare ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande.
Som person är du positiv, prestigelös, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är förtroendeingivande och trivs med att arbeta självständigt som en del av ett större team. Du är resultatorienterad, serviceinriktad och vill addera värde i de uppgifter du tar dig an.

Du erbjuds

En ansvarsfull roll på ett växande bolag i en spännande bransch, där du som bolagsjurist kommer att få möjlighet att bidra till bolagets utveckling.
I den här processen samarbetar SBT Sverige AB med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, på 0766 33 14 40. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om verksamheten

SBT Sverige AB skapades 2014 då tjeckiska Subterra a.s. etablerade en verksamhet i Sverige. Vi utgår från vårt kontor i Solna och täcker hela Sverige. Verksamheten är fokuserad på allt undermarksbyggande, men kärnkompetensen ligger i tunnelbyggande genom konventionell borrning och sprängning.

Vi har utfört och genomför projekt på Förbifart Stockholm och har fler kontrakt för utbyggnaden av Stockholms tunnelbana, där det största är huvudkontraktet för delen Akalla-Veddesta med två stationer.

Subterra a.s. är ett bygg- och anläggningsföretag som sedan 2004 ingår i Metrostav koncernen. Den geografiska hemmamarknaden är Tjeckien men företaget verkar även på den internationella marknaden, främst i centrala Europa.

SBT Sverige AB omsatte ca 1 miljard SEK år 2020 och har ca 170 anställda. För 2021 beräknas omsättning bli ca 1,3 miljarder SEK.

Dela detta jobb

logga
Bolagsjurist till Subterra

Jurek