juridikjobb.se

Logo

Chefsjurist till Freja Partner

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Chefsjurist till Freja Partner

Nu finns möjligheten att axla rollen som chefsjurist hos Freja Partner som är en affärsjuridisk byrå i framkant! På Freja Partner har man sedan dag ett arbetat nytänkande med fokus på klientens bästa, samt att driva ett såväl effektivt som digitalt arbete där klienterna möts utefter deras förutsättningar. Som chefsjurist på Freja Partner får du en spännande och varierande arbetsdag med stor möjlighet att påverka, samt vara med på en resa mot att skapa framtidens juristbyrå. Här välkomnas du till en arbetsplats med ett härligt arbetsklimat och engagerade kollegor.

Arbetsbeskrivning
Som chefsjurist hos Freja Partner kommer du att arbeta med flertalet spännande arbetsuppgifter inom olika områden. Dels kommer du att ansvara för att driva dina egna juridiska ärenden, återkoppla till klienter och ge dessa rådgivning, dels ansvara för ärendefördelning i ditt team. Teamet du ansvarar för består av åtta jurister som är uppdelade i två grupper, vilka är ansvariga för avtal respektive processer. Kompetensutveckling, uppföljning, rapportering samt utvecklingssamtal med dina medarbetare är också en viktig del av din roll, så vi tror att du har tidigare ledarerfarenhet i kombination med din juridiska bakgrund. Utöver dessa ansvarsområden så kommer du tillsammans med försäljningsavdelningen att vara delaktig i strategiska beslut för att utveckla verksamheten, samt kvalitetssäkra konsultjurister. Freja Partner är en affärsjuridisk byrå som arbetar med alltifrån större tvister och domstolsprocesser till avtalsupprättning och GDPR-frågor för deras företagskunder. Att du har en affärsjuridisk bakgrund ser vi därför som önskvärt.

Kvalifikationer
Till denna roll söker vi dig som har en juridisk examen och erfarenhet av såväl juridiskt arbete som personalansvar sedan tidigare. Vi tror att du som söker har god erfarenhet av att motivera och engagera personal, och vi ser gärna att du har arbetat som chef för ett juristteam förut. I rollen som chefsjurist är det viktigt att du har ett utpräglat affärstänk samt finansiell förståelse. Troligtvis har du som söker erfarenhet av att ha kombinerat ett starkt affärstänk med din kompetens inom juridik, exempelvis genom att ha drivit egen byrå eller av att ha arbetat som konsult. Att vara med på resan mot framtidens juristbyrå ser du som något riktigt spännande och utvecklande, och du är förändringsbenägen samt initiativtagande. Att vara en lagspelare och lyfta dina medarbetare är en självklarhet för dig, och du är närvarande, rak och delaktig i ditt arbetssätt. Relationsbyggande och nätverkande är någonting du känner dig trygg i, och ditt positiva sätt får människor i din omgivning att trivas och må bra.

Du erbjuds
Utöver spännande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och engagerade kollegor så får du också vara med på en resa mot framtidens juristbyrå. På Freja Partner värnar man om sina anställda och månar om att alla skall ha en god balans mellan arbets- och privatliv.

Start & Omfattning
Önskat startdatum är Januari 2020.
Heltid, tillsvidare.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Freja Partner med Jurek Rekrytering & Bemanning, vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Andersson på julia.andersson@jurek.se.

 

Sökord: chefsjurist, avtal, personalansvar, juridik, processer, domstol, affärsrätt, affärsjuridik

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Chefsjurist till Freja Partner

Jurek Bemanning