juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chief Compliance Officer till Moank

Ort
Utgår

2022-06-03

Ansök nu

Chief Compliance Officer till Moank

Moank grundades 2015 med en strävan efter att föra den finansiella bankvärlden närmare den mänskliga, och att bli den aktör som saknades i branschen – ett företag som satte människan i första rummet. Genom innovativ teknik och mänsklig närvaro skapar vi en djup förståelse för varje enskild kund. Vi erbjuder trygga produkter till hållbara villkor som främjar en sund, ansvarsfull och långsiktig privatekonomi.

Vi är inne i en kraftig expansionsfas och kommer som ett led i detta insourca vår compliancefunktion. Nu söker vi dig som vill leda detta arbete och ansvara för vidareutvecklingen av vårt arbete inom regelefterlevnad.

Din roll

Du kommer att arbeta i en verksamhet som värdesätter regelefterlevnad och god compliancekultur lika mycket som affärsutveckling och tillväxt. Vår företagskultur genomsyras av innovation, entreprenörsanda och utveckling och du kommer ges stora möjligheter att utveckla såväl compliancefunktionen som din egen roll.

Som Chief Compliance Officer kommer du i första hand att arbeta med Moank men i viss utsträckning också med vår systerverksamhet, värdepappersbolaget PAM Capital. Din roll kommer vara bred och du kommer arbeta såväl strategiskt som operativt.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att:

  • Utarbeta policys, riktlinjer och instruktioner inom compliancefunktionens ansvarsområden

  • Löpande bistå affärsverksamheten med råd och stöd samt genomföra utbildningar

  • Vara delaktig vid framtagandet av nya produkter och tjänster

  • Genomföra omvärldsbevakning samt tolka och implementera nya och förändrade regulatoriska krav i verksamheten samt tillse att gap mellan styrande dokument och verksamhetens beteende omhändertas

  • Löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad samt genomföra kontroller

Du rapporterar till VD.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad jurist och med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från bank eller kreditmarknadsbolag. Har du också erfarenhet av värdepappersbolag är detta mycket meriterande.

Som person är du proaktiv, pragmatisk, lösningsorienterad samt besitter hög integritet och trivs med att arbeta nära affärsverksamheten i en stödjande roll. Du har god social och kommunikativ förmåga samt har lätt för att skapa förtroende och bygga interna samt externa relationer.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Linda Sjöhagen på tfn 073 641 88 81 eller linda.sjohagen@sharprecruitment.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Dela detta jobb

Chief Compliance Officer till Moank

Sharp Recruitment & Consultants