juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Citycon söker junior bolagsjurist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-02-22

Ansök nu

Citycon söker junior bolagsjurist

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer för en urban livsstil med handel, kontor och bostäder. Som ägare till fastigheter i Norden värda totalt 4,4 miljarder Euro står vi för en hållbar fastighetsförvaltning. Vi söker nu en junior bolagsjurist med stort intresse för affärsjuridik. Är du rätt person får du en unik möjlighet att utvecklas i takt med bolaget!

Arbetsbeskrivning

I rollen som junior bolagsjurist på Citycon kommer du primärt arbeta med uthyrnings- och förvaltningsavdelningen i Sverige med hyres- och fastighetsrättsliga samt allmänna affärsjuridiska frågeställningar. Du kommer bland annat granska och upprätta avtal, hjälpa bedöma och minimera risker, delta i förhandlingar, uppdatera och skapa avtalsmallar, hålla interna utbildningar och samordna externa konsulter.

Rollen innebär även att vara delaktig i att understödja din chef i andra fastighetsrättsliga och affärsjuridiska uppgifter och frågeställningar inom Citycon. När du växt in i din roll kommer du ges möjlighet att arbeta mer självständigt med bland annat utveckling, förvärv och försäljning av fastigheter.

Du blir en del av det nordiska juristteamet inom Business Operations och rapporterar till dess Team Lead. Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Kista, Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och efter avslutad juristexamen, eller affärsjuridisk examen, har arbetat ca 1–2 år på advokatbyrå eller bolag. Erfarenhet från arbete med kommersiell hyresjuridik är meriterande.

För att trivas i rollen är nyfikenhet och viljan att lära sig nya saker viktig likväl som att ha ett stort driv och förmågan att ta eget ansvar. Som person är du strukturerad, har lätt för samarbeten och är tydlig i din kommunikation. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

Hos oss får du arbeta på ett spännande bolag på väg framåt med engagerade och trevliga kollegor. Här finns alltid något att lära, du blir utmanad och får arbeta affärsnära i en dynamisk och nordisk miljö. Du får möjlighet att få växa in i rollen som bolagsjurist och snabbt utvecklas inom affärsjuridiken.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Citycon med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

På Citycon utvecklar och förvaltar vi blandade centrummiljöer där människor lever och arbetar. Vi strävar efter att förbättra stadsmiljön omkring våra centrum, och skapa lokal stolthet.

Våra köpcentrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster. Av våra 36 centrum finns 6 i Sverige, inklusive Kista Galleria, 8 i Finland, 18 i Norge, 2 i Estland och 2 i Danmark. Besökarantalet uppgår till cirka 170 miljoner årligen

Dela detta jobb

logga
Citycon söker junior bolagsjurist

Jurek