juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CMIC-ansvarig till DLA Piper

Ort
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

CMIC-ansvarig till DLA Piper

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss? Vi utökar CMIC-funktionen och söker nu två noggranna och serviceinriktade personer som ska kvalitetssäkra och effektivisera vårt arbete med registrering av nya klienter.

Som CMIC-ansvarig (Client Matter Intake Control) hos oss kommer du att ingå i ett trevligt och familjärt CMIC-team som är en del av ekonomifunktionen, totalt cirka 20 medarbetare. Rollen utgör en viktig funktion hos oss med syftet att kontrollera och kvalitetssäkra att nya klienter och ärenden läggs upp på ett korrekt sätt. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår faktureringsgrupp och rapportera direkt till ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • I samråd med juristerna utföra jävskontroller och penningtvättkontroller avseende nya klienter och ärenden. 

  • Registrera nya klienter och ärenden i affärssystemet, Dynamics 365 Business Central

  • Kontakter med klienter och DLA Piper-kontor i Norden och övriga världen

  • Utveckling  och uppdatering av processer, rutiner och manualer.

  • Ansvara för att processen för jävskontroll, penningtvättkontroll och klient- och ärendehantering uppdateras utifrån gällande lagstiftning och regelverk och efterlevs i organisationen.

  • Månatliga tester av aktuella delar i affärssystemet

  • Planera och genomföra utbildning i klient- och ärendehantering för våra medarbetare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett team med engagerade och erfarna medarbetare i en internationell miljö. Som CMIC-ansvarig får du ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka ditt eget arbete. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter och initiativ i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

För att bli framgångsrik i den här rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i Office-paketet och en god systemvana. Vi ser med fördel att du har ett IT-intresse och tycker om att  lära dig nya affärssystem.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fakturering och faktureringsprocessen då du kommer att ha ett nära samarbete med vår faktureringsgrupp. Ett krav för tjänsten är förutom goda kunskaper i svenska, även att du behärskar engelska i tal och skrift då mycket av kommunikationen med klienter och andra DLA Piper-kontor sker på engelska.

Som person är du noggrann, driven och prestigelös med ett högt servicetänk. Då det stundtals kan vara en hög arbetsbelastning är det viktigt att du kan prioritera dina arbetsuppgifter och att du trivs med att driva flera processer samtidigt i en föränderlig miljö.  Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ. Det är viktigt att du har förmågan att höja blicken samtidigt som du har känsla för detaljer. 

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, HR Rekryteringsspecialist,  emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
CMIC-ansvarig till DLA Piper

Advokatfirma DLA Piper Sweden Kommanditbolag