juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Compliance Officer/Legal Counsel till Plexian

Ansök nu

Compliance Officer/Legal Counsel till Plexian

Plexian är ett börsnoterat FinTech bolag som grundades under 2017 med ett stort fokus på kunden baserat på affärsmöjligheter skapade genom open banking. Bolaget har utvecklat en transaktionsbaserad lojalitetsplattform - Edge - en försäljningsdrivande lojalitetsplattform som genererar erbjudanden åt kunder som använder det till plattformen hörande Visabetalkortet för sina betalningar. Den data som transaktionerna genererar används i Edge for att ge kunderna skräddarsydda erbjudanden som förbättrar den dagliga konsumtionen och ökar kundlojaliteten.

Vi har en kraftig expansion framför oss och behöver därför bygga upp en intern Legal & Compliance-funktion. Vi söker därför nu en Compliance Officer/Legal Counsel som kommer ansvara för, bygga upp och vidareutveckla vår Legal & Compliance-funktion.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö.

Ansvarsområde och rollbeskrivning

Som Compliance Officer/Legal Counsel på Plexian kommer du arbeta i en verksamhet som genomsyras av entreprenörsanda och utveckling, där du ges stora möjligheter att utveckla såväl Legal & Compliance-funktionen som din egen roll.

 Du kommer arbeta mycket brett med en lång rad spännande frågor och till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att:

·       Löpande bistå med juridiskt stöd och rådgivning till verksamheten i affärsjuridiska frågor liksom inom compliancefunktionens ansvarsområde

·       Vara med och undersöka förutsättningarna för ett tillstånd under Finansinspektionen

·       Ta fram och utveckla processer, rutiner och instruktioner

·       Koordinera och köpa in juridisk rådgivning från externa parter där det behövs

·       Arbeta med omvärldsbevakning avseende regulatoriska förändringar

·       Medverka när nya produkter och tjänster tas fram, samt ta Plexians tjänster till andra jurisdiktioner

·       Utbilda och informera verksamheten

·       Aktivt arbeta med att identifiera förbättringsområden för Legal & Compliance-funktionen

Du rapporterar till bolagets VD. 

Erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad jurist och med minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet från företrädesvis bank eller finansbolag, alternativt från arbete som konsult.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta nära affären samt som person är initiativtagande, driven och proaktiv. Samtidigt ska du vara prestigelös samt besitta god social och kommunikativ förmåga. Vi sätter vidare stort värde vid pragmatism och hög integritet.

Jobba på Plexian

På Plexian får du tillsammans med trevliga kollegor vara med om en spännande tillväxtresa där du har stora möjligheter att forma och utveckla både funktionen och företaget. Organisationen växer ständigt och just nu är vi strax under 20 personer i företaget. Plexian har sitt kontor med fantastisk utsikt över Gustav Adolfs Torg och stadens bekvämligheter bokstavligen runt hörnan.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tel. 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se

Dela detta jobb

Compliance Officer/Legal Counsel till Plexian

Sharp Recruitment & Consultants