juridikjobb.se

Vill du arbeta i en bred roll som Compliance Officer i ett spännande företag som utvecklas och växer?

Volkswagen Finans Sverige AB är en av Sveriges största aktörer inom bilfinansieringsbranschen med närmare 250 anställda. I samarbete med Volkswagen Group Sverige ABs återförsäljarnät erbjuder vi en rad intressanta och förmånliga finansieringsalternativ, exempelvis billån och leasing för konsument och företag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som anställd hos oss kan vi utöver ett varierande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter erbjuda dig ett antal generösa anställningsförmåner som exempelvis prestationsbonus, personalbil och friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats genomsyras av våra värderingar Tillit, Entusiasm, Ansvar, Mod och Kundfokus varpå vi söker dig som delar dessa. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning i olika åldrar hos våra anställda oavsett befattning eller nivå.

Vi sitter i fina och ljusa lokaler på vårt huvudkontor i Södertälje. Ta chansen och arbeta tillsammans med oss!

En spännande tjänst som Compliance Officer

Som Compliance Officer på Volkswagen Finans kommer du få en viktig och spännande roll i ett framgångsrikt företag som är under ständig utveckling och som sätter medarbetaren i centrum.

Du kommer ges stora möjligheter att vara med och påverka, och under eget ansvar arbeta brett med allehanda frågor kopplade till bolagets regelefterlevnad, inte minst dataskyddsfrågor och uppgifter kopplade till arbetet med att förebygga penningtvätt och terroristfinansiering.

Till dina arbetsuppgifter hör vidare bl.a.

  • Bevakning, tolkning och rådgivning kring regelverk samt dess implementation
  • Uppföljning av regelefterlevnad
  • Delaktighet vid utarbetande av riktlinjer, policys och instruktioner
  • Rådgivningoch stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde
  • Utbildning av personal i olika regelverksrelaterade frågor
  • Att stödja verksamheten vid upprättande av interna regler

Om dig

Vi söker dig som är utbildad jurist eller ekonom och med minst tre års arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 år med juridiska eller compliancerelaterade frågor inom bank, myndighet, finansbolag eller konsultbyrå. Du har kunskap och praktisk erfarenhet av dataskyddsfrågor. Har du också erfarenhet av arbete med penningtvättsrelaterade frågor är detta mycket meriterande.

Då du kommer arbeta i en liten grupp med omfattande eget ansvar är det viktigt att du som person är självgående och initiativtagande samt har god samarbetsförmåga. Du besitter vidare hög integritet, är strukturerad och noggrann samt kommunikativ.

Du arbetar obehindrat på såväl svenska som engelska. 

Mer om Volkswagen

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 37 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 227 000 finansavtal, 180 000 serviceavtal och över 212 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på närmare 250 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. Globalt hanterar Volkswagen Financial Services cirka 20,3 miljoner kontrakt, har 16 267 medarbetare och 207,6 miljarder euro i totala tillgångar.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se 

Ansvarig rekryterare
Peter Ekström
peter.ekstrom@sharprecruitment.se
0708135185

Compliance Officer till Volkswagen Finans Sverige

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb