juridikjobb.se

logga

Complianceansvarig

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Complianceansvarig

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är idag Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Sedan starten 2006 har vi etablerat 182 bobutiker runt om i Sverige och idag är vi drygt 900 medarbetare. Vi växer snabbt samtidigt som vi värderar långsiktiga relationer. Vår vi-känsla är stark, vi värdesätter och hjälper varandra. Vi är stolta över den trygghet, personlighet och kunskap som vi förmedlar till våra kunder. Dessutom är vi en del av Länsförsäkringsgruppen med bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa och vårt mål är att bli nummer 1 och vi vet att vi har förutsättningarna för att nå dit.

Låter det intressant? Du kan läsa mer om oss här: www.lansfast.se

Arbetsbeskrivning

Som Complianceansvarig arbetar du med att identifiera och värdera compliancerisker. Du kontrollerar löpande och följer upp regelefterlevnaden i verksamheten. Du ger verksamheten råd och stöd om de regelverk som är tillämpbara. Du informerar om samt implementerar nya/förändrade lagar, föreskrifter, allmänna råd, branschregler och interna regler. Du rapporterar direkt till chefsjuristen.

Du arbetar med såväl projekt som löpande arbete för att utveckla organisationens förmågor inom AML & regelverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Tillse att riktlinjer, rekommendationer och mallar finns och löpande utvecklas för att säkra en hög regelverksefterlevnad och låg risk
• Hålla utbildningar inom området
• Tillhandahålla juridisk rådgivning och konsultation till verksamheten inom området
• Säkerställa att kontroller finns på plats av såväl rutin- som stickprovskaraktär
• Ansvarig för internrevisioner
• Genomföra / delta i utredningar inom området, såväl inom LFF, som i samverkan med LF Bank
• Samverka med övriga LF inom området – såväl länsförsäkringsbolag som LF Bank

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen med minst fyra års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bolag eller bank.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Du har gärna erfarenhet av att driva projekt. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar vid behov.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är affärsmässig, prestigelös och att du är lösningsorienterad.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en affärsmässig och entreprenöriell organisation. Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför bolaget.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och utvecklande roll som jurist på ett företag, som är i en expansiv fas.

Vill du vara en del av vårt team?

Förutom att vi har roligt på jobbet, så är engagemang, tillit, professionalism och öppenhet något av allt det som driver utveckling och affär framåt hos oss. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt hos oss. Vi värderar mångfald högt i vår verksamhet och lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. Vill du följa med på vår resa?

Välkommen till en arbetsgivare som inte är som alla andra!

Låter det spännande?

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med Jurek Law. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, telefon 0766 33 14 40. Sök gärna tjänsten snarast då intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Complianceansvarig

Jurek