juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Corporate Compliance Officer OKQ8 Scandinavia

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Corporate Compliance Officer OKQ8 Scandinavia

Vi tror att du är resultatorienterad, lösningsfokuserad och prestigelös som person. Vi arbetar nära tillsammans både inom teamet och resten av verksamheten. Du trivs med att ha många kontaktytor, såväl internt som utanför företaget. Du är därför bra på att ge enkla förklaringar på komplexa problem och omsätta teori till praktiska och affärsorienterade lösningar. Du har ett öppet förhållningssätt till andra människor och till förändring. Du är en "doer" som får saker att hända utan att tappa fokus på kvalitet och service. Du har en god förmåga att driva, strukturera och prioritera ditt arbete självständigt.

Arbetsuppgifter

Tjänsten ingår i vår juristavdelning och du kommer att arbeta nära verksamheten. Du rapporterar direkt till chefsjuristen.
I rollen som Corporate Compliance Officer kommer du att ha en central roll i koncernen med ansvar för att utveckla och implementera och följa upp vårt koncernövergripande compliance program och uppförandekod, bland annat inom konkurrensrätt och anti-korruption. I rollen ingår även att agera som Dataskyddsombud samt ansvara för utbildning av medarbetare i relevanta compliance- och affärsetiska frågor. Du kommer att arbeta i nära samarbete med bolagets Legal Privacy Counsel.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

• Ge råd och stöd till verksamheten inom complianceområdet och relaterade affärsetiska frågor
• Genomföra riskanalyser
• Utveckla åtgärdsplaner
• Utarbeta policys och rutiner
• Skapa utbildningar och genomföra dem
• Omvärldsvakning av nya relevanta complianceområden/uppdateringar
och implementering av eventuella relevanta complianceprogram

Vem är du?

Du har juristexamen med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från annat bolag eller advokatbyrå. För att lyckas i rollen behöver du ha relevanta kunskaper i dataskydd och har du dessutom erfarenhet av att arbeta som Corporate Compliance inom några av ovanstående rättsområden är det mycket meriterande.

Du behärskar svenska eller danska samt engelska flytande i tal och skrift.

Du erbjuds

Rollen ger stora möjligheter att självständigt utforma koncernens compliance arbete inom de aktuella områdena.

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Law. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

Livet med OKQ8 Scandinavia
• Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.
• Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Corporate Compliance Officer OKQ8 Scandinavia

Jurek